SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Samsung Galaxy S23 Serisi için Yeni Bir Özellik: Video Görüşmeleri Tabletlerde İzleyebilme

Samsung Galaxy S23 Serisi için Yeni Bir Özellik: Video Görüşmeleri Tabletlerde İzleyebilme

Samsung, Samsung Galaxy S23 serisi akıllı telefonlar için yayınladığı bir yazılım güncellemesiyle, video görüşmelerini tabletlerde izleme özelliğini eklemiştir. Bu özellikle kullanıcılar, video görüşmeleri yaparken görüşmeleri tabletlerine aktarabilirler. Ayrıca güncelleme, hataları düzeltmekte ve genel istikrarı artırmaktadır. Öte yandan, gelecek güncellemenin Samsung Galaxy S23 Ultra akıllı telefonunun kamerasını önemli ölçüde iyileştireceği de belirtilmektedir. Samsung Galaxy S23 telefonları ayrıca dosya ve fotoğraf aktarımını Windows PC'lerine desteklemekte ve bilgisayardan arama yapma ve arama alma özelliği sunmaktadır.
 Samsung Galaxy S23 Serisi için Yeni Bir Özellik: Video Görüşmeleri Tabletlerde İzleyebilme
Okunuyor Samsung Galaxy S23 Serisi için Yeni Bir Özellik: Video Görüşmeleri Tabletlerde İzleyebilme

Samsung, Samsung Galaxy S23 serisi akıllı telefonlar için yeni bir özellik ekleyen yazılım dağıtmaya başladı.

Akıllı telefon sahipleri, artık video görüşmeleri yaparken bu yeni özelliği kullanarak görüşmeleri tabletlere aktarabilirler.

Güncellemenin açıklamasında, Video Görüşme Aktarma özelliğini kullanabilmek için tabletin ve akıllı telefonun bu özelliği desteklemesi gerektiği belirtiliyor, ancak akıllı telefonların listesi verilmiyor.

Fotoğraf: Max Buondonno/CNN Underscored Ayrıca, bu güncelleme son zamanlarda keşfedilen çeşitli hataları düzeltir ve Samsung Galaxy S23 akıllı telefonların genel istikrarını iyileştirir.

Daha önce doğrulanmış olan Ice Universe adlı sızıntı kaynağı, Samsung’un araştırma ve geliştirme departmanından veri alan ve Haziran ayında piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy S23 Ultra amiral gemisi akıllı telefon için yaklaşan güncellemenin akıllı telefonun kamerasını önemli ölçüde iyileştireceğini söyledi.

Samsung Galaxy S23 cep telefonları ayrıca dosya ve fotoğraf aktarımını bir Windows PC’ye destekliyor ve bilgisayarda arama yapma ve arama alma özelliğini destekliyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle