SON YENİLİKLER

Fransız Marka Renault: MeganE elektrikli otomobili tanıtıldı!

 Fransız Marka Renault: MeganE elektrikli otomobili tanıtıldı!
Okunuyor Fransız Marka Renault: MeganE elektrikli otomobili tanıtıldı!

Renault, yakında satışa çıkacak olan Renault Megane E-Tech Electric’i aracını tanıttı. Renault’nun C-Serisi’ndeki ilk elektrikli aracı olacak ve A-Serisi’ndeki Renault Twingo’yu ve B-Serisi’ndeki Renault ZOE’yi tamamlayacak.

Geçen sonbaharda Fransız otomobil üreticisi Renault, Megane eVision elektrikli otomobil konseptini tanıttı ve şimdi otomobil Renault Megane E-Tech Electric’e dönüştü ve neredeyse kullanıma hazır.

Şirkette MeganE olarak da adlandırılan Renault Megane E-Tech Electric, tescilli CMF-EV platformu üzerine inşa edilmiştir. 160 kW (217 hp) elektrik motoru ve 60 kW • h pil ile donatılmıştır ve WLTP protokolünü kullanarak 450 km’ye kadar mesafeyi kapsayacaktır.

Bu yaz, test edilecekleri Avrupa yollarında 30 üretim öncesi araç görülecek. Espace, Scenic ve Talisman modellerinin üretildiği Fransa, Douai’deki bir fabrikada monte edilmiş durumdalar. Seri üretim daha sonra başlayacak.

Tüm üretim öncesi araçlar, yeni şirket logosunun çizgi ve desen oyunlarından oluşan Renault Design imzalı bir resimle kaplandı.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle