SON YENİLİKLER

Samsung Galaxy S24 Plus’ın Yüksek Kaliteli Renderları Ortaya Çıktı

 Samsung Galaxy S24 Plus’ın Yüksek Kaliteli Renderları Ortaya Çıktı
Okunuyor Samsung Galaxy S24 Plus’ın Yüksek Kaliteli Renderları Ortaya Çıktı

“Saatlerini esirgemeyen içeriden bilgi sahibi Steve Hemmerstoffer, Onleaks takma adıyla bilinen, bir Samsung amiral gemisini diğerinin ardından yayınlamaya devam ediyor. Bu sabah Samsung Galaxy S24’ün yüksek kaliteli görüntüleri ortaya çıktı ve şimdi büyük resimlerle Samsung Galaxy S24 Plus’ın büyük kardeşi gösteriliyor.

Samsung Galaxy S24 Plus, yüksek kaliteli renderlarda gösterildi. Galaxy S23 Plus’tan ayırt etmek zor

Bu model, 6.7 inçlik düz bir Dynamic AMOLED ekran ve üç ayrı sensöre sahip üçlü bir kamera içerecek. Galaxy S24’te olduğu gibi, Galaxy S24 Plus’ı Galaxy S23 Plus’tan ayırt etmenin tek yolu, flaşın biraz aşağıya kaymış olmasıdır.

Samsung Galaxy S24 Plus, 158.5 x 75.9 x 7.75 mm boyutlarında olacak. Cihazın yan çerçevesi düz olacak, muhtemelen alüminyum. UWB modülünün anteni buna bağlı olacak. Samsung Galaxy S24 Plus serisinin prömiyeri Ocak 2024’te bekleniyor.

Steve Hemmerstoffer daha önce telefonların yayınlanmadan önce bir ton renderini yayınladı ve bu sızıntıların hepsi daha sonra doğrulandı. Bu, Samsung Galaxy S21, Sony Xperia XZ4, Google Pixel 4 XL ve birçok diğer cihazla oldu.”

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle