SON YENİLİKLER

Samsung Galaxy S21 Ultra’nın yeni versiyonu tanıtıldı

 Samsung Galaxy S21 Ultra’nın yeni versiyonu tanıtıldı
Okunuyor Samsung Galaxy S21 Ultra’nın yeni versiyonu tanıtıldı

Samsung, amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S21 Ultra’nın lacivert renk seçeneğiyle sunulan yeni bir versiyonunu tanıttı. Yayınlanan verilere göre Samsung Galaxy S21 Ultra’nın lacivert versiyonu ABD’de Best Buy’a özel olacak.

Renk şeması dışında Galaxy S21 Ultra’nın lacivert versiyonu, satışta olan diğer versiyonlardan farklı değil. Samsung Galaxy S21 Ultra’nın böyle bir varyantının dünyanın diğer ülkelerindeki raflarda yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

Samsung Galaxy S21 Ultra, Corning Gorilla Glass 6 ile kaplanmış 6,8 inç AMOLED 2x QHD+ (3200 x 1440 piksel) ekrana sahip. Panel 20:9 en boy oranına sahip ve 120 Hz yenileme hızını destekliyor. Ek olarak, akıllı telefon üstte iki AKG hoparlör, Dolby Atmos teknolojisi desteği ve üç mikrofon yer aldı.

Samsung Galaxy S21 Ultra’nın kamerasında geniş açı modülü 108 megapiksel çözünürlüğe sahipken, ultra geniş açı modülü 12 megapiksel çözünürlüğe sahip bir görüntü sensörü ile donatılmıştır. Çok yüksek kaliteli bir yakınlaştırma (100x Uzay Yakınlaştırma) da iddia ediliyor. Aslında, bir modül 3x optik yakınlaştırma sağlarken, diğeri 10x optik yakınlaştırma sağlar.

Samsung Galaxy S21 Ultra, Qualcomm Snapdragon 888 SoC ve 5000 mAh pil ile çalışıyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle