SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Meizu akıllı saat tanıtıldı;AMOLED ekran, dahili SIM, NFC, alüminyum gövde, Gorilla Glass, SpO2 sensörü ve hızlı şarj.

Meizu akıllı saat tanıtıldı;AMOLED ekran, dahili SIM, NFC, alüminyum gövde, Gorilla Glass, SpO2 sensörü ve hızlı şarj.

 Meizu akıllı saat tanıtıldı;AMOLED ekran, dahili SIM, NFC, alüminyum gövde, Gorilla Glass, SpO2 sensörü ve hızlı şarj.
Okunuyor Meizu akıllı saat tanıtıldı;AMOLED ekran, dahili SIM, NFC, alüminyum gövde, Gorilla Glass, SpO2 sensörü ve hızlı şarj.

Meizu, ilk akıllı saatini resmi olarak tanıttı – Meizu Watch. Yenilik, tek parça 6000 serisi alüminyumdan yapılmış bir kasa içinde yapılmıştır ve sudan ve diğer dış etkilerden korunmuştur. Böylece kavisli temperli Gorilla Glass ekran koruması sağlıyor. Ekran, inç başına 326 piksel yoğunluğuna sahip 46 mm AMOLED panel ile geliyor.

Cihazın arka paneli anti-alerjik seramik yüzeye sahip olup, genel olarak kasa, saati takarken kullanıcı tarafından pratik olarak hissedilmeyecek şekilde tasarlanmıştır

Yenilik, 12 nanometrelik tek çipli Qualcomm Wear 4100 platformu üzerine inşa edildi ve Flyme akıllı telefon arayüzünün akıllı saatlerde kullanılmak üzere uyarlanmış bir versiyonu olan Android tabanlı Flyme For Watch tarafından destekleniyor. Flyme For Watch, arayüzü 60 Hz ekranda daha pürüzsüz hale getirmek de dahil olmak üzere 300’den fazla önemli değişiklik yaptı. Bir akıllı telefonu bir saatle senkronize etmek için tescilli bir uygulamanın hem geleneksel Android ve iOS uygulama katalogları hem de HarmonyOS için yayınlandığını belirtmek önemlidir.

Meizu Watch, yerleşik bir SIM (eSIM) kart kullanır, böylece kullanıcılar bir akıllı telefona bağlı olmadan cihazı tamamen özerk bir şekilde kullanabilir. Saatin kendisi metin mesajları alır ve gönderir, aramaları kendisi alır ve kullanıcıya Ağa erişim sağlar. İlginç bir şekilde, metal çerçeve üzerinde LTE modem anten şeritleri yoktur, ancak bu, sinyal alım kalitesini etkilememektedir.

Cihazda ayrıca bir NFC modülü vardır – bununla satın alımlar için ödeme yapabilir, kapıları açabilir ve ulaşımda seyahat için ödeme yapabilirsiniz. Meizu Watch, uyku, stres, kalp atış hızı (24/7) izleme sağlar ve kan oksijen doygunluğunun belirlenmesini destekler.

Saat çevrimdışı olarak yalnızca 36 saat çalışır, ancak oldukça hızlı bir şekilde şarj olur – 45 dakikada %100. Şarj etmek için manyetik montajlı minyatür bir yerleştirme istasyonu kullanılır – buna bir USB-C kablosu bağlanır.

Yenilik yarın Çin’de satışa çıkacak. Meizu Watch’ın maliyeti 235 dolar. Şirket, cihazın Xiaomi, OnePlus, Vivo ve diğer şirketlerden akıllı saatler ile pazar için rekabet edebileceğine inanıyor

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle