SON YENİLİKLER

LG bugün akıllı telefon üretimini tamamen durdurdu.

 LG bugün akıllı telefon üretimini tamamen durdurdu.
Okunuyor LG bugün akıllı telefon üretimini tamamen durdurdu.

31 Mayıs 2021, LG akıllı telefonların üretileceği son gün oldu. Şirket, Nisan ayında mobil işten emekli olduğunu duyurdu, ancak şirketin üretimi durdurması biraz zaman aldı.

Şimdilik çeşitli telefonlar satılmaya devam edecek ancak şirket, mobil işini 31 Temmuz 2021’e kadar tamamen durdurmayı planlıyor. Şirket, bir süre daha mevcut cihazları desteklemeye devam edecek. LG, 2019 ve sonrasında piyasaya sürülen premium akıllı telefonlarının Android işletim sisteminde üç numaralı güncelleme alacağını resmen onayladı. Bu, LG G8, LG V50, LG V60, LG Velvet ve LG Wing akıllı telefonlarının tümü Android 10 ile piyasaya sürüldükleri için Android 13’e güncelleneceği anlamına geliyor. LG Stylo 6 ve bazı LG K modelleri dahil orta sınıf akıllı telefonlar iki işletim sistemine sahip olacak. güncellemeler yani Android 12’ye güncellenecektir. Kullanıcılar, cihazın üretim tarihinden itibaren 4 yıl süreyle satış sonrası hizmet alabilecekler.

LG’nin telefonlarının çoğunun üretildiği Vietnam’daki LG Electronics fabrikası artık ev aletleri üretecek. LG, çalışanlarının işlerini kaybetmemesi için üretim kapasitesinin bir kısmını ev aletlerini boşaltmaya kaydırdı. Temmuz ayı sonuna kadar, daha önce akıllı telefonlarla çalışan tüm çalışanlar ev aletleri üretimine geçecek.

Son zamanlarda, Güney Kore’deki LG çalışanlarına, piyasaya sürülmemiş LG Rollable ve Velvet 2 Pro akıllı telefonlarını çok düşük fiyatlarla satın almaları için özel bir fırsat verildiği ortaya çıktı.

Vietnam, Haiphong’daki fabrika 2015 yılında kurulmuş ve TV ve ev aletleri üretmektedir

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle