SON YENİLİKLER

“iPhone 15 Pro Max, DxOMark Sıralamasında Selfie Çekimleri İçin Lider!”

 “iPhone 15 Pro Max, DxOMark Sıralamasında Selfie Çekimleri İçin Lider!”
Okunuyor “iPhone 15 Pro Max, DxOMark Sıralamasında Selfie Çekimleri İçin Lider!”

DxOMark laboratuvarı, özçekimler için en iyi akıllı telefonların sıralamasını güncelledi ve iPhone 15 Pro Max’i 149 puanla birinci sıraya koydu. Bu, 145 puanla derecelendirilen iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro ve Huawei Mate 50 Pro’dan 4 puan daha fazladır.

iPhone 15 Pro Max, fotoğraf için 145 ve video için 156 puan aldı. DxOMark, iPhone 15 Pro Max’in önceki nesle göre özellikle pozlama, odaklanma ve arka plan bulanıklığı açısından selfie kamerasının önemli ölçüde geliştiğini belirtti. iPhone 15 Pro Max, fotoğraf ve videolarda doğru pozlama ve geniş dinamik aralık konusunda daha iyi sonuçlar elde etti.

Yeni selfie kralı. iPhone 15 Pro Max, DxOMark sıralamasında tüm rakiplerinden çok önde

Işıkla aydınlatılan sahnelerde fotoğraf ve videolardaki detay mükemmeldir. Sabit veya hareketli bir sahiden bahsediyor olalım, akıllı telefon mükemmel bir stabilizasyon sergiler ve arka planı doğru bir şekilde bulanıklaştırır.

Aynı zamanda, mühendisler iPhone 15 Pro Max’de bazen görünen gürültüyü ve fotoğraf ve videolardaki rastgele sanat eserlerini belirttiler. Araba kullanırken video kaydederken kareler arasında keskinlik farklılıkları meydana gelebilir.

En iyi kamera telefonları sıralamasında 154 puan alarak Huawei P60 Pro’nun 156 puanına kaybetti.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle