SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Photomator’a Akıllı Deband Özelliği Ekleniyor: Gelişmiş Görüntü Düzenleme İçin Yeni Adım”

Photomator’a Akıllı Deband Özelliği Ekleniyor: Gelişmiş Görüntü Düzenleme İçin Yeni Adım”

Apple ekosistemine güç katan görüntü düzenleme programları Photomator ve Pixelmator, yapay zeka özellikleriyle gelişmeye devam ediyor. Photomator'un yeni sürümü olan Photomator 3.1, Akıllı Deband özelliği ile renk bantlaması sorununu çözerek renk derinliğini artırıyor. Bu sayede düşük kaliteli görüntüler bile neredeyse RAW kalitesine yakın düzenlemelere imkan tanıyor. Ayrıca Pixelmator Pro ve Photomator için sunulan %30'luk Okula Dönüş indirimi ile kullanıcılar, bu güçlü araçları daha uygun fiyatlarla edinebiliyor.
 Photomator’a Akıllı Deband Özelliği Ekleniyor: Gelişmiş Görüntü Düzenleme İçin Yeni Adım”
Okunuyor Photomator’a Akıllı Deband Özelliği Ekleniyor: Gelişmiş Görüntü Düzenleme İçin Yeni Adım”


Photomator’a Akıllı Deband Özelliği Ekleniyor Photomator ve Pixelmator, Apple ekosistemindeki en güçlü görüntü düzenleme programlarından ikisidir.

Son aylarda, yapay zeka özellikleri konusunda önemli adımlar atıldı ve bu özelliklerle bazen şaşırtıcı sonuçlar elde edilebiliyor. Bu araçların arkasındaki ekip, Photomator 3.1’in yeni bir Akıllı Deband özelliği aldığını duyurdu. İsminden de anlaşılacağı gibi, bu özellik Renk Bantlamayı (renk geçişlerinin “şeritli” görünmesi durumu) düzeltir ve renk derinliğini artırır.

Bu sayede düz JPEG’leri veya diğer formatları neredeyse RAW kalitesinde düzenleyebilirsiniz. Aşağıdaki resimde fark açıkça görülebilir, özellikle gökyüzüne baktığınızda. Blog yazısında başka bir örnek daha bulunmaktadır.

Üstelik, Pixelmator Pro ve Photomator için Okula Dönüş İndirimi de sunulmaktadır. Şu anda Mac App Store’da %30 indirimle satın alabilirsiniz.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle