SON YENİLİKLER

Sony A7C II ve A7C R Tam Kare Kameralarının Yeni Avrupa Fiyatları Ortaya Çıktı

Bu yazıda, Sony'un yeni kameraları olan A7C II ve A7C R'nin Avrupa fiyatlarına dair sızan bilgiler yer alıyor. Her iki model de kompakt tasarım ve lens değiştirme özelliği sunarken, yüksek çözünürlük ve gelişmiş özelliklerle bir adım öne çıkıyor. Ayrıca, fiyatların önceki modellere kıyasla arttığı da belirtiliyor. Detaylı açıklamalar ve özellikler yazının içinde bulunabilir.
 Sony A7C II ve A7C R Tam Kare Kameralarının Yeni Avrupa Fiyatları Ortaya Çıktı
Okunuyor Sony A7C II ve A7C R Tam Kare Kameralarının Yeni Avrupa Fiyatları Ortaya Çıktı

Sızıntı, Sony A7C II ve A7C R Tam Kare Kameralarının Daha Yüksek Avrupa Fiyatlarını Ortaya Çıkardı Sony, yakında değiştirilebilir lensli iki özellikle kompakt tam kare kamera modelini piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu modeller birçok yükseltme içerecekken aynı zamanda daha yüksek fiyatlarla gelecek gibi görünüyor. Son dedikodulara göre, A7C II modeli önceki modeline kıyasla yaklaşık %14 daha pahalı olacak, yüksek çözünürlüklü A7C R modeli ise daha da yüksek bir fiyata sahip olacak.

SonyAlphaRumors’un bildirdiğine göre, Sony A7C’nin (Amazon’da yaklaşık 1.700 Euro) halefi olan bu iki kameranın tasarımı ve özellikleri hakkında ilk ayrıntılar son haftalarda ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Avrupa’da satılacak olan E-mount lensli tam kare kameraların fiyatları da öğrenildi.

Buna göre, Sony A7C II modeli tavsiye edilen satış fiyatı olarak 2.399 Euro’da piyasaya sürülecek ve isteğe bağlı bir el tutamağı 180 Euro karşılığında sunulacak. Karşılaştırma yapmak gerekirse, Sony A7C modeli 2.100 Euro fiyatla piyasaya sürülmüştü, yani yeni model yaklaşık 300 Euro daha pahalı olacak. Bu ek fiyata sahip alıcılar, Sony A7C II modelinin 33 megapiksel tam kare sensörünü elde edecekler; bu sensörle 60 kare/saniye hızında 4K videolar çekilebilecek. Ayrıca, daha iyi bir otomatik odaklama yeteneği de alıcıları bekliyor olacak. 3 inçlik ekran ve 2,36 milyon piksellik elektronik vizör gibi özellikler önceki modelden devralınacak, ayrıca Sony yine sadece bir SD kart yuvası kullanmayı sürdürecek.

Öte yandan, Sony A7C R modeli 3.699 Euro’ya mal olacak, ancak bu fiyata el tutamağı da dahil olacak. Bu fiyatı ödemeye istekli olanlar özellikle Sony A7r V modelinin 61 MP sensörünü elde edecekler. Daha pahalı modelin daha iyi bir elektronik vizör gibi diğer yükseltmeleri alıp almayacağı henüz bilinmiyor. Her iki kamera da mikro-HDMI bağlantısına sahip olacak ve uzun video çekimlerinde bile aşırı ısınma sorunu yaşamayacak. Sony A7C II ve Sony A7C R modellerinin muhtemelen Eylül sonuna kadar resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle