SON YENİLİKLER

Türk Domain Yatırımcısından Kral Tavsiyeler!

 Türk Domain Yatırımcısından Kral Tavsiyeler!
Okunuyor Türk Domain Yatırımcısından Kral Tavsiyeler!

Türkiye ve Dünyada Pandeminin artması ile Dijitalleşme ve Domainleşme Hat safhada arttı ve artacaktır.Çinli Domain yatırımcıları ve Amerikan Domain Yatırımcıların portföy haberlerini çoğu kez duyduk.Türkiye’de ise bu işi bireysel olarak uzun yıllardır meslek ve iş edinen birçok kişiler vardır. Kalitenin ve Herzaman Dijitalin geleceğini keşke daha önce görebilse idik diyen bir kitle. Bugün ise önemli bir yazı kaleme aldı bizler için Sayın Uğur ATA. Yazısında ise domain yatırımcılığı yaptığı sırada ne gibi durumlarla karşılaştığı, keşke şunu yapsam dediği konuların olduğu bir yazı derlemesi. Bir solukta okuyacağınız harika tecrübeler ile dolu bir yazıyı sizlere başbaşa bırakıyoruz.Bize bu yazıyı sunduğu için minnettarız.

Uğur ATA adlı kullanıcının profil fotoğrafı

Uğur ATA;

TECRÜBE İLE SABİTTİR..

Yaklaşık 2 yıl önce maddi olarak ciddi bir sorun yaşadım.. Bu sıkıntıyı o dönemde elimdeki portföyün birazından feragat ederek atlattım.. 2 yıldır da temkinli davranıyorum.. Hele bu yıl pandemiden dolayı alım konusunda kendimi epeyce frenlediğimi düşünüyorum.. 2 yıl öncesinden günümüze yaşadığım tecrübeleri de sizlerin de faydalanabilmesi için kalem kalem yazmak istiyorum.. Daha öncelerde belirttiğimiz, makaleleştirirken kaleme aldığımız hususlar da olabilir bu yazıda.. Tekrar ederek hatırlatmış da olalım.. Bu yazıda kalite bilinci, domain değerleme kriterleri vb. konulardan değil tamamen domaini ekonomi açısından ele alacağım..

– Birikim yapın.. Hem sağlam portföy oluşturmak için, hem de lüzumsuz harcamalarınızın önüne geçmek için..
– Kısa vadeli bir sektör değildir.. Arsa gibi düşünüp uzun vadeler beklenebilmelidir..
– Para ihtiyacında zararına bile satışlar yapabilirsiniz, unutmayın.. O yüzden ekonomik durumunuzu sizden iyi kimse bilmez.. Finansal dengenizi iyi kurun..
– İnsanlık hali her zaman her şey istediğimiz gibi gitmiyor maalesef.. Satacağım dediğinizde kısa vadede maliyetine ya da cüzi zararlarla satabileceğiniz kaliteli alımlar yapmaya çalışın ki zararınız minimum olsun..
Kaliteli domaini yatırımcı fiyatlı alıp uzun vadelerde bekleyebilecek gücünüz de olur ise zarar etme imkanınız yok denilebilir bu sektörde..

Kaynak; linkedin.com/in/afmesu/

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle