SON YENİLİKLER

“Xiaomi, HyperOS İşletim Sistemini ve Xiaomi 14’ü Tanıttı”

 “Xiaomi, HyperOS İşletim Sistemini ve Xiaomi 14’ü Tanıttı”
Okunuyor “Xiaomi, HyperOS İşletim Sistemini ve Xiaomi 14’ü Tanıttı”

İlk olarak, Xiaomi’nin Başkanı Lei Zun resmi olarak yeni Xiaomi HyperOS işletim sistemini duyurdu, ve bir saat sonra Weibo sosyal ağında, üst yöneticinin yeni işletim sistemi hakkında yorumlar yaptığı ve en önemlisi, onunla ilk akıllı telefonu gösterdiği bir not göründü – fotoğrafta Lei Zun, Xiaomi 14’ü elinde tutuyor.

Bu, Xiaomi 14’ün HyperOS ile birlikte olduğu. Şirketin başkanı yeni amiral gemisini sergiledi.

Lei Zun’un mesajında, Xiaomi HyperOS’un büyük bir ekosistem içeren, çeşitli cihazları, araçlar dahil, içeren bir insan odaklı işletim sistemi olduğunu belirtti. Ve şimdi Xiaomi araçlarındaki bilgi eğlence sisteminin neyle kontrol edileceği açık.

Bu, Xiaomi 14’ün HyperOS ile olduğu. Şirketin başkanı yeni amiral gemisini sergiledi.

HyperOS, Android üzerine inşa edilmiş ancak temelde değiştirilmiş bir işletim sistemidir. “On milyarlarca” farklı cihaz için uyarlanmıştır. Yani Xiaomi gerçekten Huawei ve HarmonyOS’un yolunu takip etti.

“Bugünden itibaren MIUI’ye hoşça kal diyeceğiz! MIUI’yi destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. MIUI, belleğimizde sonsuza dek kalacak,” diye sona erdi Lei Zun. Yani, söylentiler doğru çıktı: Xiaomi yakın gelecekte MIUI’yi terk edecek. Ancak bu planın küresel mi yoksa sadece Çin pazarıyla sınırlı mı olduğu henüz net değil.

Hatırlatmak isteriz ki Xiaomi 14 ve HyperOS serisinin resmi tanıtımı 27 Ekim’de bekleniyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle