SON YENİLİKLER

Elon Musk bir fast food restoran zinciri açmaya hazırlanıyor!

 Elon Musk bir fast food restoran zinciri açmaya hazırlanıyor!
Okunuyor Elon Musk bir fast food restoran zinciri açmaya hazırlanıyor!

27 Mayıs’ta Tesla, gıda endüstrisinde kullanılmak üzere “T” logosunun ve diğer iki stilize Tesla logo tasarımının kullanımı için ABD Patent ve Ticari Marka Ofisine başvuruda bulundu. Varyantlardan birinde, harflerin elemanları plakalara benzer özellik taşıyor.

Patent Başvurusu Uygulama açıklaması restoran işletmesinden, self servis hizmetten, paket yemeklerden vb. bahsediyor. Elon Musk uzun zamandır Güney Kaliforniya’da bir restoran açmaktan bahsediyor. 2018’de Los Angeles’taki Tesla Supercharger istasyonlarından birinde arabadan sipariş verebileceğiniz bir fast food restoranı açmayı planladığını tweetledi.

Tesla’nın CTO’su daha önce Tesla’nın şarj istasyonlarındaki marketler ve güç merkezleri konsepti üzerinde “zaten restoranlarla çalıştığını” söyledi. Bu yılın Nisan ayında Elon Musk, bu fikrin geliştirilmesindeki ilerlemeyi bir kez daha ima ederek gündeme getirdi.

Uzmanlar, Tesla’nın gıda endüstrisinde kullanılmak üzere marka tescili başvurusunda bulunmasının büyük kalkınma planlarına işaret ettiğini söylüyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle