SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Oyun
  • Diablo IV’ün İkinci Sezonu 17 Ekim’de Başlıyor: Kan Sezonu Vampirleri İçeriyor

Diablo IV’ün İkinci Sezonu 17 Ekim’de Başlıyor: Kan Sezonu Vampirleri İçeriyor

Blizzard Entertainment, popüler oyunu Diablo IV'ün heyecanla beklenen ikinci sezonunun başlangıç tarihini ve temalarını duyurdu. "Kan Sezonu" adı verilen bu ikinci sezon, 17 Ekim tarihinde başlayacak ve oyunculara vampir güçleri sunacak. Oyuncular, Gemma Chan tarafından seslendirilen vampir avcısı Erys'in liderliğinde, oyun evrenindeki yeni bir vampir lorduna karşı heyecan dolu bir mücadelede yer alacaklar. Bu sezon aynı zamanda yeni ve geri dönen oyun sonu patronlarını içerecek, ün kazanç ödüllerini güncelleyecek ve mücevher depolama sisteminde iyileştirmeler yapacak. Bu güncellemeler ile birlikte oyuncular, Diablo IV'ün zengin hikayesi ve zorlu oyun sonu içerikleriyle daha fazla eğlence yaşayacaklar.
Okunuyor Diablo IV’ün İkinci Sezonu 17 Ekim’de Başlıyor: Kan Sezonu Vampirleri İçeriyor

‘Diablo IV’ün İkinci Sezonu 17 Ekim’de Geliyor Kan Sezonu, vampirleri içerecek. Blizzard Entertainment, Diablo IV’ün ikinci sezonunun fragmanını yayınladı ve 17 Ekim’de geleceğini duyurdu. IGN’ye göre, seri geliştirmesinden sorumlu olan Rod Fergusson’a göre oyuncular, Vampir güçleri elde edecekler ve 2023 Gamescom’unun açılış gecesinde yeni görev serisinde bir vampir lorduna karşı mücadele edecekler. Çevrimiçi aksiyon rol yapma oyununun ikinci sezonu “Kan Sezonu” olarak adlandırılıyor, çünkü evet, vampirleri içeriyor.

Eternals ve Crazy Rich Asians filmlerinde başrol oynayan aktör ve yapımcı Gemma Chan, oyun evrenindeki yeni tehdide karşı savaşı yöneten vampir avcısı Erys’e ses veriyor. Yeni sezon aynı zamanda beş yeni ve geri dönen oyun sonu patronunu içerecek, ün kazanç ödüllerine, mücevher ve envanter depolamaya güncellemeler yapacak ve bu da artık mücevherlerin yer kaplamamasını sağlayacak, aynı zamanda direnç ve durum etkilerine de dokunacak.

Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Diablo IV ana hikayesi, Diablo III: Reaper of Souls’un sonundan on yıllar sonrasında geçen bir hikayeyi içeriyordu. Oyuncuyu, belirli koşullardan dolayı artık Lilith’in peşine düşen bir dolaşıcı olarak yerleştiriyor. Bu, Diablo II’de ana kötülerden biri olan Mephisto’nun kızıdır. Diablo IV, çıkış yaptığında Haziran ayının en çok satan oyunu oldu ve Fergusson, hala devam eden ilk sezona sahip olan oyunun 12 milyon oyuncusu olduğunu söyledi.

Şimdi, ikinci sezonun bu sayıya daha fazla oyuncu ekleyip eklemediğini görmek için beklememiz gerekecek. Şimdilik, hayranlar aşağıdaki fragmanı izleyebilirler:

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle