SON YENİLİKLER

Xbox Series X fiyatı Sonunda Belli Oldu.!

 Xbox Series X fiyatı Sonunda Belli Oldu.!
Okunuyor Xbox Series X fiyatı Sonunda Belli Oldu.!

2021 yılına doğru son versiyon oyun konsolları tahmine göre Ülkemizde cepleri aşırı yakacak. İşte karşınızda yeni nesil konsolun fiyatları!

Microsft yeni konsol için duyuruları ardı ardına devam ediyor. 299 amerikan doları olan

Xbox Series S’in bildirilmesinden sonra ardından dünyanın en güçlü konsolu olan  Xbox Series X fiyatı karşımızda. Microsoft yetkililerin konsolun fiyatının net olarak  499 dolar olacağını  basın aracılığı ile bildirdi. Türkiye’de vergisiz şekilde bakacak olursak tam tamına 3.700  Türk Lirası vergileri eklediğimizde 7.000 Türk lirasına  satılması bekleniyor. 10 Kasım tarihinde net olmamak şartı ile oyun severlere satışa açılacak.

22 Ekim tarihinde ön siparişi yani çıkmadan yerinizi almak isterseniz bu tarıhte ön sıra kaydı yaptırabilirsiniz. Xbox Series X’in Türkiye piyasasına 2021’in başlarında girmesi beklenmekte.Microsftun  Son dönemlerde attığı adımlar örneğin Game Pass servisi sayesinde Türkiye’de PlayStation kullananları  kendi pazarına çekmeyi başarmış olan Xbox Türkiye, fiyatlandırma konusunda da ülkemize özel bir gelişme yapar.Dolar kuru seviyesinin etkilemesi üzerine oyunların pahalaşması üzerine gamepass ile abonelik sistemi daha cazip gelmektedir.

Piyasanın En güçlü konsolu olan Series X, 4K çözünürlükte 120 FPS kare hızı sunuyor. 1 TB SSD’si sayesinde yükleme sürlerini ortadan kaldırmakta olan konsolda 12 TFLOPs gücünde 52 CUs @1.825GHz hız performansında çalışan RDNA 2 mimarili grafik birimi ve 8 çekirdekli AMD Zen 2 mimarili @3.8GHz hızında çalışan 7nm işlemci donanımı ile karşımıza çıkıyor.

16 GB GDDR6 RAM’i ile akıcı deneyim sunacak olan konsol bakalım oyun severler tarafından nasıl karşılanacak?

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle