SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • HarmonyOS 2.0’a sahip Huawei Watch 3’ün yüksek kaliteli görüntüleri ve özellikleri

HarmonyOS 2.0’a sahip Huawei Watch 3’ün yüksek kaliteli görüntüleri ve özellikleri

 HarmonyOS 2.0’a sahip  Huawei Watch 3’ün yüksek kaliteli görüntüleri ve özellikleri
Okunuyor HarmonyOS 2.0’a sahip Huawei Watch 3’ün yüksek kaliteli görüntüleri ve özellikleri

Yeni akıllı saat Huawei Watch 3 duyurulmadan önce, cihazın yüksek çözünürlüklü resmi görüntüleri ve cihazın özellikleri Web’de yayınlandı. Hatırlatma olarak, bu HarmonyOS 2.0 işletim sistemi tarafından desteklenen ilk akıllı SAAT özelliğine sahip.

Huawei Watch 3 iki versiyonda satışa sunulacak: siyah kasa ve silikon kayışın yanı sıra paslanmaz çelik kasa ve deri kayış ile satılacak. Cihazın AMOLED ekranı 1,43 inç boyutunda, 466 x 466 piksel çözünürlüğe ve inç başına 326 piksel yoğunluğa sahip olacak.

Akıllı saat, 2 GB RAM ve 16 GB flash bellek ile tamamlanan LTE ağlarını destekleyen Hi6262 tek çipli sisteme dayanmaktadır. Cihaz, Wi-Fi ve GPS modülleri ile donatılmıştır. Huawei Watch 3 54 g ağırlığında olacak ve pil kapasitesi 450 mA olacak.

Huawei Watch 3 serisi, akıllı telefon olmadan mobil aramalar için yerleşik bir eSIM kart desteğine sahip olacak.Artık telefon gerekmeden arama yapılabilecek. Ayrıca kalp atış hızını belirleyebilecek, EKG çekebilecek, vücut ısısını ve kandaki oksijen içeriğini ölçebilecek, çeşitli spor modlarını, akıllı telefondan bildirimleri vb. destekleyebilecekler.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle