SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Alienware, yeni X Serisi dizüstü oyun bilgisayarları x15 ve x17’yi duyurdu: İşte tüm ayrıntılar

Alienware, yeni X Serisi dizüstü oyun bilgisayarları x15 ve x17’yi duyurdu: İşte tüm ayrıntılar

 Alienware, yeni X Serisi dizüstü oyun bilgisayarları x15 ve x17’yi duyurdu: İşte tüm ayrıntılar
Okunuyor Alienware, yeni X Serisi dizüstü oyun bilgisayarları x15 ve x17’yi duyurdu: İşte tüm ayrıntılar

Alienware x15 ve x17, şirketin şimdiye kadarki en ince dizüstü bilgisayarlarıdır ve birden çok yapılandırmada mevcuttur

Alienware, iki yeni X-Serisi dizüstü bilgisayarla cephaneliğini güçlendirdi: Alienware x15 ve Alienware x17. Bunlar Alienware’in şimdiye kadarki en ince dizüstü oyun bilgisayarlarıdır ve şirket, bu yeni dizüstü bilgisayarlarda “sistem düzeyinde mühendislik kontrolleri, patent bekleyen soğutma teknolojileri, en yeni performans bileşenleri, çerçeve bölme ekranları ve Legend 2.0 tasarım özellikleri” vaat ediyor. istediğiniz tüm oyunları oynamanıza yardımcı olur. Ve bunların hepsi ince bir form faktörüne uyuyor. Alienware, x15’in “dünyanın en güçlü 16 mm altı 15 inçlik oyun dizüstü bilgisayarı” olduğunu söylüyor.

Alienware, ısınma sorununu kontrol etmek için kendi özel Alienware Cyro-Tech soğutma teknolojisini kullandı. Bu teknoloji, kapsüllenmiş galyum-silikon sıvı metal bileşiğinden yapılmış özel bir termal arayüz malzemesi (TIM) olan Element 31’i kullanır. Şirketin açıkladığı gibi – “bu malzeme, ısıyı dağıtmak ve çekirdek sıcaklıklarındaki ani artışların sistemin performansını etkilemesini önlemek için CPU ile termal elemanlar arasında bulunmaktadır”. Yeni X-Serisi, bu Element 31 ile termal direnç avantajında% 25’e varan bir iyileşme vaat ediyor.

Alienware’in uzun süre oyun oynayabilen HyperEfficient Gerilim Düzenlemesi ve her şeyi soğuk tutmak için sisteme hava üfleyen yeni Alienware Quad Fanları vardır. Patent bekleyen Akıllı Fan kontrol teknolojisi, sistemdeki çekirdek bileşenlerin etrafına yerleştirilen sensörlere göre bağımsız olarak çalışan her bir fan ile uygulama performansını etkinleştirmek için AI kullanıyor.

Tasarım cephesinde, yeni X Serisi, ilk olarak Alienware m15 R5 / R6’da görülen Alienware Legend 2.0 ile birlikte gelir. Ve içinde 11. Nesil Intel Core H serisi mobil işlemciler ve Nvidia GeForce RTX 30 Serisi Dizüstü Bilgisayar GPU’ları var. Alienware x15 ve x17, sırasıyla 110 W ve 165 W maksimum grafik gücünü destekler. Ayrıca, daha derin tuş basımlarına izin veren 3,5 mm ultra düşük profilli bir tasarıma sahip CHERRY MX klavye vardır.

X Serisindeki DirectX Raytracing, inanılmaz FHD 360Hz hızından 4K-UHD HDR400’e kadar değişen en yeni panel teknolojileriyle eşleştirilmiş olarak gelir. Tüm X serisi yapılandırmalar, hızlı yüz biyometrik oturum açma işlemleri için bir Windows Hello IR kamera içerir. Çeşitli panel seçenekleri arasında, görüntü kalitesinden ödün vermeden göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olan düşük mavi ışık teknolojisi olan Alienware’in ComfortView Plus’ı da bulunur. AlienFX stadyum aydınlatması, x17’de (x15’te 90) 100’e kadar mikro LEDS ile gelişmiş LED teknolojisi ile desteklenmiştir. Bu, oyuncuların Alienware Komuta Merkezi aracılığıyla kişiselleştirebilecekleri bağımsız ve programlanabilir bir aydınlatma alanıyla birlikte gelir. Şarj etmek için Alienware markalı ilk 240 W güç adaptörü var

Hem Alienware x15 hem de x17, bugünden itibaren sınırlı yapılandırmada ve 15 Haziran’dan itibaren tam yapılandırmada mevcuttur. $ 1,999.99 ve $

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle