SON YENİLİKLER

Oppo Find N3 Flip: Yenilikçi Katlanabilir Telefon Modeli

Oppo'nun yeni katlanabilir telefon modeli olan Find N3 Flip, 50MP ana kamera, ultra geniş açı ve portre kameraları ile dikkat çekiyor. Çeşitli özelliklere sahip olan bu model, iç ve dış ekranıyla kullanıcılara çeşitli seçenekler sunuyor. Farklı kamera modülleri ve yüksek çözünürlüklerle donatılan Find N3 Flip, Oppo'nun katlanabilir telefon serisindeki son yeniliklerden biri olarak öne çıkıyor. Modelin fiyatları ve detaylı özellikleri haberimizde
 Oppo Find N3 Flip: Yenilikçi Katlanabilir Telefon Modeli
Okunuyor Oppo Find N3 Flip: Yenilikçi Katlanabilir Telefon Modeli

Çinli şirket Oppo, katlanabilir akıllı telefon modeli Find N3 Flip’i tanıttı. Şu ana kadar duyuru sadece Çin için yapıldı, ancak IFA fuarı yaklaşıyor ve en erken uluslararası lansmanı bekleyebiliriz.

Find N3 Flip ile Oppo’nun Baş Ürün Sorumlusu ve Kıdemli Başkan Yardımcısı Pete Lau, Find N3 Flip ile şirketin her alanda güncellemeler yaptığını söyledi – daha iyi tasarım, daha iyi görünüm ve “devrim niteliğinde” bir katlanabilir kamera.

Find N3 Flip ile Find N3 Flip’in dış panelinde alışılmadık bir şekilde üç kamera modülü bulunuyor. Genellikle ana kamera ve ek olarak ultra geniş açı kamera alırız. Ancak Oppo, ayrıca özel bir portre kamerası ekledi. Sonuç olarak, Find N3 Flip 50MP ana kameraya, 48MP ultra geniş açı kamerasına ve 32MP portre kamerasına sahip. Tüm modüller siyah bir yuvarlak blok içine yerleştirilmiş ve merkezde Hasselblad yazısı bulunuyor.

Find N3 Flip ile 3.26 inç çapında dış AMOLED ekran (720 x 382 piksel) ve 60 Hz frekansta, Gorilla Glass Victus koruyucu cam ile donatılmıştır. Dış ekran widget’ları, akıllı ana ekranı, hava durumu duvar kağıtlarını, etkileşimli evcil hayvan duvar kağıtlarını destekler ve bir uygulama merkezi gibi kullanılabilir.

Find N3 Flip ile Diğer özellikler arasında 6.8 inç FHD+ (2520 x 1080 piksel) 120Hz iç esnek AMOLED ekran, 50MP ön kamera, MediaTek Dimensity 9200 yonga seti, 12GB’a kadar LPDDR5X RAM ve 512GB’a kadar ROM bulunuyor. UFS 4.0 bellek, 4300 mAh batarya 44W kablolu şarj desteği, ColorOS 13.2 arayüzü ile Android 13 işletim sistemi, yan parmak izi tarayıcısı ve stereo hoparlörler.

Oppo Find N3 Flip şu anda ön siparişle satın alınabilir durumda ve Çin’de 8 Eylül’den itibaren aşağıdaki fiyatlarla satışa sunulacak:

Oppo Find N3 Flip, 12GB RAM ve 256GB depolama – $932
Oppo Find N3 Flip, 12GB RAM ve 512GB depolama – $1042

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle