SON YENİLİKLER

Sahte MagSafe Bataryalar ve Gelecekteki USB-C Dönüşümü Hakkında Haberler

 Sahte MagSafe Bataryalar ve Gelecekteki USB-C Dönüşümü Hakkında Haberler
Okunuyor Sahte MagSafe Bataryalar ve Gelecekteki USB-C Dönüşümü Hakkında Haberler

Sosyal medyada, Lightning yerine USB-C şarj portu bulunan sahte MagSafe güç bankalarının görüntüleri dolaşıyor.

Mevcut MagSafe batarya paketi, geniş çapta sahte bir aksesuar olarak bilinir ve sahteler, orijinal gibi bir Lightning portu içerir. Yeni fotoğraflar, USB-C şarj portu bulunan tam replikaları gösteriyor.

Sahte iPhone ürünleri üreticileri, MagSafe ve USB-C pillerini piyasaya sürmeye hazırlanıyorlar.

iPhone 15 serisinin tamamen Lightning’den uzaklaşması ve ilk kez bir USB-C şarj portuna sahip olması bekleniyor, ve Apple’ın gelecek yıl diğer cihazlara ve aksesuarlara USB-C’yi tanıtması bekleniyor. Bloomberg’dan Mark Gurman, Apple’ın önümüzdeki yıl tüm aksesuar hattını USB-C’ye geçirmeyi hedeflediğini söyledi: “Yeni bir USB-C ile MagSafe Duo yapmaları gerekecek. Apple kesinlikle MagSafe bataryayı güncelleyebilir.”

Bu güncellenmiş aksesuarların tam olarak 12 Eylül Salı günü düzenlenen Wonderlust etkinliğinde tanıtılıp tanıtılmayacağı tam olarak net değil, ancak sahte ürünlerin fotoğrafları buna işaret ediyor.

Sahte iPhone ürünleri üreticileri, MagSafe ve USB-C pillerini piyasaya sürmeye hazırlar.

Gurman, tamamen yeni bir MagSafe batarya paketinin geliştirilmekte olduğunu ancak henüz kullanıma hazır olmadığını açıkladı. Yeni nesil bataryanın, kullanıcıların birbirlerinin üzerine istifleyerek ve aynı anda birden fazla cihazı kablosuz olarak şarj etmelerini sağlayan yeni bir konsept içerdiği görünüyor. Örneğin, bir bataryanın her iki yanına birer iPhone koyarak aynı anda iki iPhone’u şarj etmek mümkün olacak.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle