SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Google Fotoğraflar ücretli olacak. İşte size yardımcı olabilecek 4 depolama cihazı

Google Fotoğraflar ücretli olacak. İşte size yardımcı olabilecek 4 depolama cihazı

 Google Fotoğraflar ücretli olacak. İşte size yardımcı olabilecek 4 depolama cihazı
Okunuyor Google Fotoğraflar ücretli olacak. İşte size yardımcı olabilecek 4 depolama cihazı

Google Fotoğraflar yakında herkes için ücretsiz olmayacak. Orijinal kalitede fotoğrafları, telefonunuzun depolama alanını doldurmadan çevrimdışı olarak depolamak için, işte USB ile çalışan 4 araç.

1 Haziran 2021’den itibaren Google , Fotoğraflar aracılığıyla yüksek çözünürlüklü fotoğraflarınız için ücretsiz sınırsız depolama hizmetini sonlandırıyor. Ücretsiz 15 GB sınırını aşan fotoğrafları olan Google Fotoğraflar kullanıcıları, artık daha fazla Google Cloud depolama alanı almaya devam etmek için bir Google One aboneliği için ödeme yapmalı veya tüm verilerini indirip başka bir bulut depolama hizmetine veya çevrimdışı depolamaya aktarmalıdır.

Dosyalarınızı ve medyanızı depolamak karşılığında sizden aylık/yıllık bir abonelik ücreti alacak bir dizi Bulut Depolama hizmeti olsa da, kullanıcılar akıllı telefonlarıyla uyumlu flash sürücüler aracılığıyla fiziksel depolamayı da seçebilirler.

USB ile çalışan flash sürücüler ve çevrimdışı depolama, bulut depolamaya kıyasla birkaç avantaja sahiptir. Çevrimdışıdırlar ve bu nedenle siber saldırılardan veya veri hırsızlığından uzak tutulabilirler. Ayrıca hemen hemen her yerde ağ veya Wi-Fi bağlantısı olmadan da çalışacaklar. Çevrimdışı bir flash sürücüden telefonunuza veya bilgisayarınıza veri aktarımı da genellikle daha hızlıdır.

Bununla birlikte, ana fayda, flash sürücülerin bir kerelik satın alma olması ve bir kez satın alındığında, kullanıcıların bir bulut depolama hizmetinden farklı olarak aylık bir abonelik ödemesine gerek kalmaması olacaktır. İşte, Google Fotoğraflar resimleri de dahil olmak üzere her türlü dosyayı depolayabileceğiniz Android veya iOS cihazınız için harika USB flash sürücüler .

SanDisk Ultra Dual (mikro-USB), Dual Go (USB-C) serisi
SanDisk Ultra Dual serisi kalem sürücüler, hem Android telefonunuz hem de dizüstü/masaüstünüzle çalışan bir USB Type-A ve bir mikro USB bağlantı noktası ile donatılmıştır. Bu sürücüde depolanan dosyalara herhangi bir USB-C veya USB-A aygıtı üzerinden hızla erişilebilir. SanDisk Ultra Dual serisi cihazlar ayrıca birden fazla depolama kapasitesinde (32GB, 64GB vb.) mevcuttur, bu nedenle hangisinin sizin için en uygun olduğunu kontrol edin.

Benzer şekilde, SanDisk Ultra Dual Go serisi bir USB-A ve USB-C bağlantısına sahiptir ve bu sürücülerin modern USB-C akıllı telefonların yanı sıra masaüstü/dizüstü bilgisayarlarınızla kullanılmasına olanak tanır. Bunlar ayrıca çoklu depolama kapasitelerinde mevcuttur.

HP X5000, HP X304M serisi
HP X5000 serisi kalem sürücüler USB C Tipi akıllı için taşınabilir disk olarak kullanılabilir. X5000 Serisi kalem sürücüler ayrıca USB Type-A bağlantı noktalarıyla uyumludur ve bu nedenle dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarınızla çalışır. Ayrıca çeşitli depolama kapasitelerinde gelirler.

Bu arada, HP X340M serisi kalem sürücüler aynı işlevselliği ancak farklı bir tasarımla sunar. HP X340M serisi kalem sürücüler bu nedenle Android cihazınıza ve PC’nize bağlanabilecektir. Daha eski mikro USB telefonlarla çalışan bir HP sürücüsü istiyorsanız, HP HPFD302M serisine de göz atabilirsiniz.

SanDisk iXpand
SanDisk iXpand serisi, Apple lightning-connector bağlantılı cihazlarla çalışan taşınabilir flash sürücülerdir . Bunlar, tüm yeni iPhone’larla çalışacak ve dizüstü bilgisayarınıza/masaüstünüze bağlanacaktır. SanDisk iXpand SDIX60N-GZFFE varyantı ayrıca, depolama sürücüsünü bir Type-C Android cihaza bağlamak için bile kullanabileceğiniz bir adaptörle birlikte gelir ve bu da onu modern akıllı telefonlar ve PC’ler için harika bir hepsi bir arada ürün haline getirir. Ek olarak, aynı sürücüde lightning-connector ve USB-C bağlantı noktalarına sahip iXpand Luxe de vardır.

Stronsiyum Nitro Plus serisi
Stronsiyum Nitro Plus serisi, USB-C ve USB-A ucuna sahip küçük taşınabilir flash sürücülerden oluşur ve kullanıcıların bunları modern Android akıllı telefonlar ve PC’lerle kullanmalarına olanak tanır. Bu sürücülerin yanı sıra, kullanıcılar daha fazla platformlar arası uyumluluğa izin vermek için bir dizi adaptör de alabilirler. Lightning – USB-C, USB-C – MicroUSB ve diğer birçok kombinasyon için adaptörler alabilirsiniz.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle