SON YENİLİKLER

Story Pins Beta Yayında!

 Story Pins Beta Yayında!
Okunuyor Story Pins Beta Yayında!

Pinterest, platforma özgü bir model ile sosyal hikayeler trendinden yararlanmayı amaçlıyor.

Story Pins’in tam beta lansman bilgileri duyuruldu

👉Pinterest’in  Basına Açıklaması  Kısaca Şöyle:
“Hikaye Pinleri, içerik oluşturuculara videolar, seslendirme, resim ve metin katmanları ile dinamik ve görsel hikayeler anlatmanın bir yolunu sunan yepyeni bir Pin ve yayınlama seçeneğidir. Yeteneklerini, tutkularını ve yaratıcılıklarını paylaşmaya istekli içerik oluşturucuların bir web sitesine ihtiyaç duymadan doğrudan Pinterest’e akmasını kolaylaştırıyoruz. Pinners için bu, bir Pin içindeki fikirlerin daha ilgi çekici ve eyleme dönüştürülebilir olacağı anlamına geliyor.”

🎯Pinterestin pin hikayeleri 24 saatte kaybolmayacak. Bu hikaye Pinleri daha sonra panolara kaydedilebilir ve zamanla keşfedilebilir olacak. Kalıcı olacak.

⚡Anasayfa özet akışına, arama sonuçları gibi yerlere yerleştirilerek aynı ilgi alanı ve zevklere sahip kişilere gösterilecek.

📣Hikaye Pinleri başlangıçta yalnızca ABD’deki belirli içerik oluşturuculara sunulacak ve önümüzdeki aylarda daha fazla bölge eklenecek.Şuan için Türkiye bölgesinde ileriki dönemlerinde yayına alınacak.

İçeriğin nasıl performans gösterdiğinin ayrıntılı bir görünümünü gösterecek olan yeniden tasarlanmış bir Analytics panosunu da kullanıma sunuyor. Pinterest bu Analiz  programı sayesinde daha verimli içerikler oluşturabilirsiniz.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle