SON YENİLİKLER

Realme X7 Max tanıtıldı. Özellikleri nedir?

 Realme X7 Max tanıtıldı. Özellikleri nedir?
Okunuyor Realme X7 Max tanıtıldı. Özellikleri nedir?

Realme, Realme X7 ve Realme X7 Pro modellerini içeren ürün yelpazesini genişleten yeni Realme X7 Max akıllı telefonunu tanıttı

Beklendiği gibi telefon, yalnızca Çin pazarı için mevcut olan ve yakın zamanda piyasaya sürülen Realme GT Neo ile aynı. Hindistan’ın MediaTek Dimensity 1200 SoC tabanlı ilk telefonu.

Cihaz, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanının yanı sıra 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile satışa sunulacak. Akıllı telefon, 120 Hz yenileme hızı desteğine sahip 6.43 inç FHD + Süper AMOLED ekrana sahip. Panel, Dragontrail Glass ile korunmaktadır ve ayrıca yerleşik bir parmak izi tarayıcısına sahiptir. Akıllı telefon, 64 (Sony IMX682), 8 ve 2 megapiksel çözünürlüğe sahip görüntü sensörlü bir ana kameranın yanı sıra 16 megapiksel ön kamera aldı.

Telefon, Dolby Atmos destekli stereo hoparlörler ve bir kulaklık girişi aldı. Telefon, SuperDart 50W hızlı şarj teknolojisini destekleyen 4000 mAh pil ile donatılmıştır. Cihaz, Android 11 ile Realme UI 2.0 kabuğunu çalıştırıyor. Realme, akıllı telefonu en kısa sürede Android 12’ye güncelleme sözü de verdi.

Akıllı telefonun fiyatı hafıza miktarına göre 372 veya 413 dolar, satışlar 4 Haziran’da başlıyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle