SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Google’ın Chatbot Bard isimli chatbotu, C++, Java, Javascript, Python ve diğer dillerde kod yazmayı ve hata ayıklamayı öğrendi.

Google’ın Chatbot Bard isimli chatbotu, C++, Java, Javascript, Python ve diğer dillerde kod yazmayı ve hata ayıklamayı öğrendi.

Google'ın Bard chatbotu, farklı programlama dillerinde kaynak kodu oluşturmayı ve hata ayıklama yapmayı öğrenen bir yapay zeka destekli chatbot olarak öne çıkıyor. Bard, C++, Java, Javascript, Python ve Typescript gibi 20 farklı programlama dilini destekliyor. Chatbot ayrıca, kodların kaynağına bağlanabilmesi, kodları farklı programlama dillerine çevirebilmesi ve Colab'a aktarabilmesi gibi özelliklere de sahip.
 Google’ın Chatbot Bard isimli chatbotu, C++, Java, Javascript, Python ve diğer dillerde kod yazmayı ve hata ayıklamayı öğrendi.
Okunuyor Google’ın Chatbot Bard isimli chatbotu, C++, Java, Javascript, Python ve diğer dillerde kod yazmayı ve hata ayıklamayı öğrendi.

Google’ın Bard adlı chatbotu, 20 programlama dilinde kaynak kodu oluşturma ve hata ayıklama yeteneğine sahip. Bu liste arasında C++, Go, Java, Javascript, Python ve Typescript de yer alıyor. Ek olarak, yapay zeka metin ipuçları vererek kodu farklı programlama dillerine çevirebiliyor ve Colab’a aktarabiliyor.

Google’ın Bard chatbotu, C++, Java, Javascript, Python ve diğer dillerde kod yazmayı ve hata ayıklamayı öğrendi.

Kaynak: Google Şirket, açık kaynak projelerinden alınan herhangi bir kodun kaynağına bağlanacağını belirtti. Aynı zamanda, şirket Bard’ın kod üretirken bazı hatalar yapabileceğini kabul ederek sorumluluktan kaçındı. Geliştiricilere göre, elde edilen sonuçları kontrol etmek ve test etmek istenirken, doğrudan kullanmak tavsiye edilmiyor.

“Çoğu durumda, Bard kodunuzu daha hızlı veya daha verimli hale getirmenize yardımcı olabilir. Chatbot’a başlangıç isteği olarak sadece “Bu kodu daha iyi yapabilir misin” veya “Gözden kaçırmış olabileceğim hataları kodun içinde bul” diye sormanız yeterli,” diye belirtildi.

Şirket, Bard chatbotuna bir ay önce, 21 Mart’ta erişim sağlamaya başladı. İlk aşamada, sadece İngiltere ve ABD kullanıcıları erişim aldı. Aynı zamanda, şirket sistemin henüz tam anlamıyla mükemmel olmadığını, yanıt verirken yanlış veya eksik cevaplar verebileceğini kabul ediyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle