SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Sinema
  • “The Last of Us’ın İkinci Sezonu 2025’e Ertelendi: İşte Detaylar”

“The Last of Us’ın İkinci Sezonu 2025’e Ertelendi: İşte Detaylar”

 “The Last of Us’ın İkinci Sezonu 2025’e Ertelendi: İşte Detaylar”
Okunuyor “The Last of Us’ın İkinci Sezonu 2025’e Ertelendi: İşte Detaylar”

Joel (Pedro Pascal), Ellie (Bella Ramsey) ve bir sürü Tıklayan ile buluşma gününü dört gözle bekliyorsunuz, değil mi? İşte size The Last of Us’ın ikinci sezonu hakkında heyecan verici bir güncelleme:

HBO ve Max CEO’su Casey Bloys, 2 Kasım’da düzenlenen bir basın etkinliğinde, yeni sezonun çekimlerinin 2024’ün başlarında başlamaya hazır olduğunu açıkladı. Ancak şu an için kesin bir yayın tarihi vermek hala mümkün değil. Çünkü çekimlere başlanabilmesi için Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) ile Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP) arasında devam eden grevin sona ermesi gerekiyor.

Çekim takvimi henüz netlik kazanmış değil, ancak senaryonun hazır olduğunu biliyoruz en azından. Dizinin yürütücü yapımcısı Craig Mazin, Entertainment Weekly’e verdiği röportajda ikinci sezon senaryolarının Amerika Yazarlar Sendikası (WGA) grevi başlamadan önce yazıldığını doğruladı. Mazin ayrıca ikinci sezonun ilk bölümünün kendi elinden çıktığını belirtti.

2024’te prodüksiyon başlarsa, The Last of Us’ın ikinci sezonu ancak 2025’te izleyiciyle buluşacak. Bloys ayrıca The White Lotus’un üçüncü sezonunun da 2025’e ertelendiğini paylaştı.

Ancak, 2024 yılında HBO’da yeni diziler olmayacak anlamına gelmiyor. Örneğin House of the Dragon, 2024 yazının başlarında ekranlara gelecek. Ayrıca, 2024’te HBO ve Max’te izleyeceğimiz diğer önemli diziler arasında True Detective: Night Country, Curb Your Enthusiasm’ın 12. sezonu, The Sex Lives of College Girls’ün 3. sezonu, Hacks’ün 3. sezonu ve Industry’nin 3. sezonu da bulunuyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle