SON YENİLİKLER

“Ghostrunner 2 Geliyor: Yeni Oyun Ekim’de Heyecanla Bekleniyor!”

Ghostrunner 2, 505 Games tarafından geliştirilen ve siberpunk türündeki bir platform oyununun devamı olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun çıkış tarihi 26 Ekim olarak açıklandı. İlk oyundaki temel özelliklere ek olarak yeni özellikler ve geliştirmeler sunan Ghostrunner 2, oyuncuları heyecanlandırmayı hedefliyor. Ancak bu çıkış, yoğun bir oyun döneminde gelmekte. Ekim ayında birçok büyük oyunun çıkışı planlanırken, Ghostrunner 2'nin dikkat çekmesi ve rekabet etmesi zor görünüyor. Oyunseverler, bu heyecan verici devam oyununu beklerken, Ekim ayının dolu programı düşünüldüğünde, birkaç ekstra hafta beklemek belki de daha iyi bir seçenek olabilir.
 “Ghostrunner 2 Geliyor: Yeni Oyun Ekim’de Heyecanla Bekleniyor!”
Okunuyor “Ghostrunner 2 Geliyor: Yeni Oyun Ekim’de Heyecanla Bekleniyor!”

Yoğun bir ayda daha yeni bir oyun geliyor. Ekim zaten yeni oyunlar için yeterince yoğun olmayacak gibi görünmüyordu. Yayıncı 505 Games, 2020’den harika bir siberpunk platform oyununun devamı olan Ghostrunner 2’nin 26 Ekim’de geleceğini duyurdu. Oyun, PC (Steam, Epic Games Store ve GOG), PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarında oynanabilir olacak. Ön siparişler açık ve Brutal Edition’ı alanlar, oyunun çıkışından 48 saat önce erken erişim elde edecekler.

Serinin son oyunu, Ghostrunner’ın olaylarından bir yıl sonrasında gerçekleşiyor. Tekrar Jack olarak oynayacaksınız, bir siber-ninja olarak görkemli bir kuleye doğru ilerlemeniz gerekecek. Ghostrunner, tehlikeli çevrelerde parkur yaparak hızlı tempolu ve sıkça zor bir oyun. Jack sık sık ölüyor, ancak anında yeniden doğma, sıkça kontrol noktaları ve erişilebilirlik seçenekleri yardımcı oluyor.

One More Level’dan gelen devam oyunu, bu temel üzerine bir motosiklet ve diyalog seçenekleri gibi yeni özellikler ekliyor. Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olduğu için, Ekim ayında gelen büyük oyunların saldırısı altında gömülüp gitme ihtimali gerçekten üzücü.

Ghostrunner 2, Alan Wake 2’ye (27 Ekim) doğru yol alacak – Epic Games ve Remedy, geçtiğimiz hafta oyunlarını 10 gün geciktirdiler, böylece Super Mario Bros. Wonder ve Marvel’s Spider-Man 2 gibi büyük başlıkların yolundan çıkmış oldular. Ekim ayında, Assassin’s Creed Mirage gibi oyunlar da (takvimde kendi yerini belirlemek için yayın tarihlerini değiştiren), Detective Pikachu Returns, Forza Motorsport, Lords of the Fallen ve Cities Skylines II gibi oyunlar yer alıyor.

Bunların üstüne, birçok insan hala Starfield, Armored Core VI ve belki de Immortals of Aveum gibi oyunlara gömülmüş olacak ki Ghostrunner 2 çıkış yapacak. İleri birkaç hafta daha beklemek belki de bu önümüzdeki aylarda çıkacak oyunların bolluğu göz önüne alındığında iyi bir fikir olabilir.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle