SON YENİLİKLER

Xiaomi Civi 3, Dimensity 8200 Ultra Yonga Setiyle Tanıtılacak

Çin merkezli Xiaomi, Civi serisinin yeni üyesi olan Xiaomi Civi 3'ü tanıtacak. Bu telefon, MediaTek'in Dimensity 8200 Ultra yonga setiyle piyasaya sürülen ilk cihaz olacak. Civi 3'ün özellikleri arasında iyileştirilmiş kamera işleme, yüksek yenileme hızına sahip AMOLED ekran, hızlı şarj özelliği ve geliştirilmiş arka kamera sensörü bulunuyor. Makalede, telefonun beklenen özellikleri ve teknik detayları hakkında bilgiler verilmektedir.
 Xiaomi Civi 3, Dimensity 8200 Ultra Yonga Setiyle Tanıtılacak
Okunuyor Xiaomi Civi 3, Dimensity 8200 Ultra Yonga Setiyle Tanıtılacak

Xiaomi Civi 3, Dimensity 8200 Ultra yonga setiyle tanıtılacak Çin’e özel Xiaomi Civi serisi yakında yeni bir üye kazanacak ve bu telefon, MediaTek’ten tamamen yeni bir yonga setiyle tanıştıracak. Xiaomi Civi 3, Aralık ayında piyasaya sürülen Dimensity 8200’nin muhtemelen hızlandırılmış bir versiyonu olan Dimensity 8200 Ultra ile piyasaya çıkacak ilk telefon olacak.

Xiaomi ayrıca görüntü işleme (ISP) üzerinde iyileştirmeler yaptığını da doğruladı. Bunlar arasında kamera uygulamasında azaltılmış güç tüketimi, hızlandırılmış çekim hızı ve daha sonra detaylandırılacak 30 yeni video işlevi bulunuyor.

Önceki söylentilere göre, Civi 3’ün 6,55 inç FHD+ çözünürlüklü AMOLED bir ekranda ve 120Hz yenileme hızında tanıtılması bekleniyor. Civi 2’nin çift 32MP ön kamerasının taşınacağı söyleniyor. Arka tarafta ana kamerada geliştirilmiş 50MP Sony IMX800 sensörü yer alacak. Ayrıca, 4.500 mAh batarya ve 67W hızlı şarj beklentimiz var. Xiaomi Civi 3 ile ilgili daha fazla ipucu için takipte kalın.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle