SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Sony Bravia XR A75K Çift HDMI 2.1 Bağlantı Noktalı Uygun Fiyatlı 4K OLED TV Tanıtıldı

Sony Bravia XR A75K Çift HDMI 2.1 Bağlantı Noktalı Uygun Fiyatlı 4K OLED TV Tanıtıldı

 Sony Bravia XR A75K Çift HDMI 2.1 Bağlantı Noktalı Uygun Fiyatlı 4K OLED TV Tanıtıldı
Okunuyor Sony Bravia XR A75K Çift HDMI 2.1 Bağlantı Noktalı Uygun Fiyatlı 4K OLED TV Tanıtıldı

Sony, HDMI 2.1 destekli uygun fiyatlı (üreticiye göre) Sony Bravia XR A75K 4K OLED TV’yi tanıttı. Sony, TV’nin fiyatını henüz açıklamamış olsa da üretici, şirketin 2022 serisindeki çoğu TV’den daha düşük fiyatlandırılacağını belirtti.

Sony, yeni ürünün Sony A90K ve A80K OLED’den belirgin şekilde daha ucuza mal olacağını, ancak Sony Bravia XR A75K 4K OLED’in HDMI 2.1 bağlantı noktasına sahip olmayan ve yaklaşık 900 $’a mal olan LG A1 TV’den daha pahalı olacağını kaydetti.

Sony Bravia XR A75K 4K OLED TV, 120 Hz’e kadar ekran yenileme hızı ve VRR (değişken kare hızı) işlevleriyle yüksek kaliteli 4K video içeriğinin oynatılmasını destekleyen iki HDMI 2.1 bağlantı noktasını aynı anda aldı. Bu özellik, Sony A75K’yı oyuncular için mükemmel bir model haline getiriyor.

Sony Bravia XR A75K 4K OLED, birinci sınıf TV modellerinin temeli olan Sony’nin kendi XR Bilişsel İşlemcisine sahiptir. Ancak, bazı yerlerde TV’nin teknik özellikleri, indirimli fiyatla eşleşecek şekilde düşürüldü. Örneğin, Acoustic Surface Audio hoparlör sistemi, daha pahalı modellere kıyasla daha az hoparlör ve daha düşük genel ses kalitesi ile soyuldu.

Sony Bravia XR A75K 4K OLED TV, 65 inç ve 55 inç ekran boyutlarında satışa sunulacak. Bir dizi yerleşik video akışı uygulaması, Chromecast desteği ve Google Asistan ile standart Google TV işletim sistemini çalıştırır.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle