SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Android Bitiyor mu ?Google, bu bir Android değişimi mi yoksa değil mi? Şirket, Fuchsia OS üzerinde çalışmalarını artırdı.

Android Bitiyor mu ?Google, bu bir Android değişimi mi yoksa değil mi? Şirket, Fuchsia OS üzerinde çalışmalarını artırdı.

 Android Bitiyor mu ?Google, bu bir Android değişimi mi yoksa değil mi? Şirket, Fuchsia OS üzerinde çalışmalarını artırdı.
Okunuyor Android Bitiyor mu ?Google, bu bir Android değişimi mi yoksa değil mi? Şirket, Fuchsia OS üzerinde çalışmalarını artırdı.

Google, yeni yılın başında Fuchsia işletim sisteminin geliştirilmesini hızlandırmayı planlıyor. Ağustos ayında, şirket bu platform için özel olarak bir SDK Bootcamp etkinliği düzenledi ve ayrıca resmi Visual Studio Code eklentisini güncelledi.

Google, bu bir Android değişimi mi yoksa değil mi? Şirket, Fuchsia OS üzerinde çalışmalarını artırdı.

Android Deadlines kaynağı, Google’ın Fuchsia’yı etkinleştirme işlemlerinin bir yandan platforma yeni geliştiriciler çekebileceğini, diğer yandan bu işlemlerin bu yıl bir tür büyük çıkışı gösterme ihtimalini düşündürüyor.

Gerçekten de bu henüz sadece bir varsayım olsa da, gerçeklerle desteklenen bir varsayımdır. Aynı zamanda, Google’ın bu işletim sistemine ihtiyacı nedir ve bu projenin ne tür sonuçlar vereceği hala tam olarak açık değil. Özellikle, şirketin Fuchsia tabanlı cihazları var ancak arama devi bu konuda özel bir vurgu yapmıyor.

Google, şu anda Fuchsia üzerinde Android ve Linux uygulamalarını çalıştırmak için Starnix projesine çalışıyor. Bu imkan, yeni işletim sistemini daha evrensel hale getirecek ve piyasaya entegrasyonunu ne tür bir formatta olursa olsun kolaylaştıracak.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle