SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • “Apple’ın Hata ile Gönderdiği 60 iPhone 15 Pro Max Hikayesi: İlginç Bir Olay”

“Apple’ın Hata ile Gönderdiği 60 iPhone 15 Pro Max Hikayesi: İlginç Bir Olay”

 “Apple’ın Hata ile Gönderdiği 60 iPhone 15 Pro Max Hikayesi: İlginç Bir Olay”
Okunuyor “Apple’ın Hata ile Gönderdiği 60 iPhone 15 Pro Max Hikayesi: İlginç Bir Olay”

Apple tarafından yanlışlıkla bir kişiye 96.000 dolar değerinde 60 adet iPhone 15 Pro Max 1TB cep telefonu gönderilmesi hikayesi devam ediyor.

Apple, 60 tanesini yanlışlıkla alan bir kişiye dört adet iPhone 15 Pro Max 1TB hediye etti. Geri kalan 54 tanesi ise iade edilmesi gerekiyordu.

Bu durumda bulunan bir kullanıcıya göre, beklenmedik bir paket almasının ardından Apple birkaç gün sonra kendisiyle iletişime geçti ve en iyi olası anlaşmayı sunarak teklifte bulundu.

Hatırlatmak gerekirse, bir kişi şirket çalışanları için üç iPhone 15 Pro Max 256GB ve kendisi için 1TB hafızalı bir telefon sipariş etmişti, fakat yanlışlıkla 60 cihaz teslim aldı. Apple, kullanıcıya dört telefonu ücretsiz olarak saklamasını ve geri kalan 56’sını iade etmesini önerdi. Yani sonuç olarak, bu kişi dört adet, adet başına 1.600 dolar değerindeki iPhone 15 Pro Max 1TB telefonu ücretsiz olarak aldı.

Amerikan yasalarına göre, yanlışlıkla gönderilen bir ürünü geri göndermek zorunda değilsiniz. Fakat aynı zamanda, Apple’ın uzaktan herhangi bir iPhone’u kolayca kilitleme yeteneği bulun

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle