SON YENİLİKLER

Apple, Yeni Space Black Renk Seçeneği ile MacBook Pro Modellerini Tanıttı

 Apple, Yeni Space Black Renk Seçeneği ile MacBook Pro Modellerini Tanıttı
Okunuyor Apple, Yeni Space Black Renk Seçeneği ile MacBook Pro Modellerini Tanıttı

Apple, 14 ve 16 inçlik MacBook Pro modelleri için M3 Pro ve M3 Max yongalarına dayalı olanlar için yeni bir “Space Black” renk seçeneğini duyurdu. Apple, bu yeni MacBook Pro’yu “parmak izlerine karşı direnç gösteren devrim niteliğinde bir anotlama süreciyle kaplı etkileyici, koyu alüminyum bir yüzey” olarak tanımlıyor. Vücut, %100 geri dönüşümlü alüminyum kullanılan özel bir alaşımdan yapılır ve “son derece dayanıklı” olarak nitelendirilir.

M3 Pro ve M3 Max MacBook Pro modelleri ayrıca Gümüş renk seçeneğine sahiptir. M3 ile gelen 14 inçlik MacBook Pro ise Gümüş ve Uzay Grisi renklerinde bulunurken Space Black renk seçeneğine sahip değildir.

M3 Pro yongasına sahip 14 inçlik ve 16 inçlik MacBook Pro modelleri sırasıyla 1.999 dolar ve 2.499 dolar fiyatlarla başlarken, M3 Max yongasına sahip 14 inçlik ve 16 inçlik MacBook Pro modelleri sırasıyla 3.199 dolar ve 3.499 dolar fiyatlarla başlar. M3 Pro yongasına sahip MacBook Pro modelleri gelecek hafta ön siparişe sunulacakken, M3 Max yongasına sahip modeller Kasım ayının ilerleyen dönemlerinde kullanıma sunulacak.

Ayrıca, MacBook Pro’ların farklı senaryolarda ne kadar süreyle çalıştığını, hangi tür bataryalara ve şarj cihazlarına sahip olduklarını da raporladık. M3 Max SoC’lu en üst seviye 16 inçlik MacBook Pro’nun fiyatı 7.200 dolardır ve yeni dizüstü bilgisayarlar daha parlak ekranlara sahiptir.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle