SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Apple, 13 İnç MacBook Pro’yu Satıştan Kaldırdı: Dokunma Çubuğu Dönemi Sona Erdi!

Apple, 13 İnç MacBook Pro’yu Satıştan Kaldırdı: Dokunma Çubuğu Dönemi Sona Erdi!

 Apple, 13 İnç MacBook Pro’yu Satıştan Kaldırdı: Dokunma Çubuğu Dönemi Sona Erdi!
Okunuyor Apple, 13 İnç MacBook Pro’yu Satıştan Kaldırdı: Dokunma Çubuğu Dönemi Sona Erdi!

14 ve 16 inçlik yeni MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarının duyurulmasının ardından Apple, 13 inçlik modelini web sitesindeki ürün yelpazesinden kaldırmıştır.

Dokunma Çubuğu’nun sonu geldi: Apple, 13 inçlik MacBook Pro’yu satıştan çıkardı

Böylece, 2016’da tanıtılan Apple dizüstü bilgisayarlardaki Dokunma Çubuğu dönemi sona ermiştir. 13 inçlik MacBook Pro, bu özelliğe sahip son modeldi.

Sadece Apple’ın çevrimiçi mağazasından kaybolmakla kalmamış, aynı zamanda Mac Model Karşılaştırma sayfasında “Şu Anki Dizüstü Bilgisayarlar”dan “Diğer Dizüstü Bilgisayarlar” kategorisine taşınmıştır.

Yerini almak için yeni 14 inçlik MacBook Pro almıştır ve şimdi 1.599 dolardan başlamaktadır, M2 Pro modelleri için fiyatlar ise 1.999 dolardan başlamaktadır. Bu, 13 inçlik modelin satış fiyatı olan 1.299 dolardan biraz daha yüksektir, ancak ekstra 300 dolar karşılığında çok daha fazlasını alırsınız: Depolama alanının iki katı, HDR ProMotion ekran, HDMI, bir SDXC yuvası ve daha modern bir tasarım.

Tabii ki, üçüncü taraf perakendecileri, Dokunma Çubuğu’na sahip MacBook Pro’ları bir süre daha satmaya devam edeceklerdir, ancak bu, stoklar tükenene kadar devam edecektir.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle