SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Yorumlardaki okuyucular, Huawei Mate 60 RS Ultimate Design’in çoğu senaryoda önde olduğunu kabul ediyorlar.”

Yorumlardaki okuyucular, Huawei Mate 60 RS Ultimate Design’in çoğu senaryoda önde olduğunu kabul ediyorlar.”

 Yorumlardaki okuyucular, Huawei Mate 60 RS Ultimate Design’in çoğu senaryoda önde olduğunu kabul ediyorlar.”
Okunuyor Yorumlardaki okuyucular, Huawei Mate 60 RS Ultimate Design’in çoğu senaryoda önde olduğunu kabul ediyorlar.”

“Mydrivers, sadece birkaç gün önce piyasaya sürülen en son amiral gemisi akıllı telefonlar Huawei Mate 60 RS Ultimate Design ve iPhone 15 Pro Max’in karşılaştırmasını yayınladı.

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design ve iPhone 15 Pro Max’in ilk karşılaştırmasında, Apple’ın amiral gemisi açıkça kaybetti. Ancak bir nüans bulunuyor.

Fotoğraflar, ayrıntı ve netlik açısından Huawei Mate 60 RS Ultimate Design’in bu karşılaştırmada lider olduğunu doğruluyor. Weibo’daki okuyucular da Huawei’nin amiral gemisinin “çok önde” olduğunu kabul ediyorlar.

Geçen Ocak ayında Huawei, “Ay’ı fotoğraflama yöntemi ve elektronik ekipman” için bir patent aldı. Patent özeti, bu yöntemin önizleme arayüzünde Ay’ı otomatik olarak tanıdığını ve ardından özel bir moda girdiğini gösteriyor. Otomatik odaklama, önizleme arayüzünde Ay’ı net bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Ay’ın net, parlak bir arka plan ve aynı derecede net bir Ay içeren nihai bir görüntü oluşturmak için farklı pozlama ayarlarında birden fazla Ay görüntüsü toplanır.

Huawei’ye göre, bu yöntem “normal çekim modunda veya profesyonel olmayan kullanıcılar tarafından çekim yaparken kristal net ve güzel bir Ay’ı yakalamanıza olanak tanır.”

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design ve iPhone 15 Pro Max’in ilk karşılaştırmasında Apple’ın amiral gemisi açıkça kaybetti. Ancak bir nüans bulunuyor.

Her zaman Galaxy S23 Ultra’nın çok sıkıştırılmış bir fotoğraf çekerken bile güzel bir fotoğraf çekmeyi başardığı hikayeden sonra, akıllı telefonların Ay fotoğraflarını nasıl çektiği hakkında sorular olacaktır.

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design ve iPhone 15 Pro Max ile çekilen karşılaştırmalı fotoğrafların ve videoların büyük bir koleksiyonunu aşağıdaki videoda bulacaksınız.

Yorumlardaki okuyucular, Huawei Mate 60 RS Ultimate Design’in çoğu senaryoda önde olduğunu kabul ediyorlar.”

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle