SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Apple, AirPods Serisi İçin Yeni Firmware Güncellemesini iOS 17’den Önce Yayınladı

Apple, AirPods Serisi İçin Yeni Firmware Güncellemesini iOS 17’den Önce Yayınladı

 Apple, AirPods Serisi İçin Yeni Firmware Güncellemesini iOS 17’den Önce Yayınladı
Okunuyor Apple, AirPods Serisi İçin Yeni Firmware Güncellemesini iOS 17’den Önce Yayınladı

Apple, iOS 17’nin piyasaya sürülmesini beklemek yerine en son firmware ile AirPods serisini güncellemeyi beklememişti. Sürüm 6.0, neredeyse her AirPods modeli için güncellemeler içeriyor.

En büyük işlev seti, AirPods Pro 2 için geçerli, montaj numarası 6A301. Liste, iPhone’da iOS 17 çalıştırıldığında kullanıldığında Uyarlamalı Ses ve Konuşma Farkındalığı’nı içeriyor.

AirPods Pro, AirPods 2, AirPods 3 ve AirPods Max, 6A300 firmware numarasını aldı. Bu sürüm, aramaları sessize almak veya sessizden çıkarmak için bir düğme basma işlevini içerirken otomatik geçişle ilgili iyileştirmeleri içerir.

AirPods Pro 2, uyarlamalı ses, Konuşma Farkındalığı ve diğer özellikleri aldı. Güncelleme yayınlandı.

Yeni firmware otomatik olarak kullanıcılar için yüklenir; manuel zorla güncelleme mekanizması yoktur. Firmware, AirPods veya AirPods Pro şarj kutusundayken ve iOS cihazına bağlıyken kendini kurar.

iOS 17 ve macOS Sonoma ile kullanıldığında, AirPods 6A300/6A301 firmware güncellemesi, AirPods Pro (2. nesil) deneyimini Uyarlamalı Ses, Konuşma Farkındalığı ve Kişiselleştirilmiş Ses ile bir üst seviyeye taşır. Bu güncelleme aynı zamanda AirPods (3. nesil), AirPods Pro (1. ve 2. nesil) ve AirPods Max için çağrılar üzerinde sessize alma ve sessizden çıkarma işlevi ekler, ayrıca en son yazılım güncellemeleriyle Apple cihazları arasındaki otomatik geçiş özelliğinde önemli iyileştirmeler sunar.

Dün AirPods Pro 2, USB-C ile donatılmış bir kılıf ile tanıtıldı. iPhone 15’ten şarj edilebilirler.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle