SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • TikTok Kullanıcıları Yakında Kendi Yapay Zeka Tarafından Stilize Edilmiş Avatarlarını Oluşturabilecek

TikTok Kullanıcıları Yakında Kendi Yapay Zeka Tarafından Stilize Edilmiş Avatarlarını Oluşturabilecek

TikTok'un AI Avatarlar adlı aracı, kullanıcıların kendilerine özgü yapay zekalı avatarlar oluşturmalarına izin veriyor. Kullanıcılar, üç ila on fotoğraf yükleyebilir ve beş sanat stilinden seçim yapabilir. Araç, sadece birkaç dakika içinde 30 ayrı avatar oluşturabilir.
 TikTok Kullanıcıları Yakında Kendi Yapay Zeka Tarafından Stilize Edilmiş Avatarlarını Oluşturabilecek
Okunuyor TikTok Kullanıcıları Yakında Kendi Yapay Zeka Tarafından Stilize Edilmiş Avatarlarını Oluşturabilecek

TikTok, Midjourney veya Lensa gibi derin öğrenme uygulamalarıyla yaptığınız gibi yapay zekalı stilize avatarlar oluşturmanıza izin verebilir. The Verge tarafından görülen sosyal medya uzmanı Matt Navarra’nın Twitter konuşmasına göre AI Avatarlar olarak adlandırılan araç, kendinizin üç ila on fotoğrafını yüklemenize ve beş sanat stilinden seçim yapmanıza olanak tanır. Ardından birkaç dakika içinde 30 ayrı avatar oluşturur. Sonra birini, birkaçını veya tümünü indirebilir ve profil resmi veya hikayelerde kullanabilirsiniz.

Stiller, Lensa’da elde edebileceğinizden daha sınırlı olsa da, sonuçlar oldukça iyi görünüyor – bu nedenle özellik popüler olmaya aday. Muhtemelen bu nedenle, TikTok sunucularını aşırı yüklenmeden korumak için bir günde sadece bir kez kullanmanıza izin verecek.

Yapay zeka tarafından oluşturulan görüntülerin zararsız eğlence gibi görünmesine rağmen, bazı tartışmalarla birlikte gelirler. Hem Lensa hem de Midjourney için, sanatçılar yapay zekanın çalışmalarını örnek aldığını ve zaman zaman biraz fazla ödünç aldığını söylediler. Bu yılın başlarında, Getty, verilerini çekmek ve sanat oluşturmak için Stable Diffusion’a başvurduğu iddiasıyla bir dava açtı.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle