SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Beats, Yeni Nesil Studio Buds+ Kulaklıklarını 18 Mayıs’ta Piyasaya Sürmeyi Planlıyor

Beats, Yeni Nesil Studio Buds+ Kulaklıklarını 18 Mayıs’ta Piyasaya Sürmeyi Planlıyor

Beats, yeni nesil Studio Buds modelini 18 Mayıs'ta piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Amazon'un bir listelemesi, Apple'ın Beats Studio Buds+'ının görüntülerini ve ayrıntılarını gösterdi, hatta sayfa müşterilerin kulaklıkları ön sipariş etmelerine izin verdi, ancak daha sonra çevrimdışı alındı. Yeni model, şeffaf bir seçeneğiyle sunulacak ve dahili bileşenlerini sergileyecek, ancak siyah ve beyaz renklerde de mevcut olacak. Yeni kulaklıklar, uzun pil ömrü, geliştirilmiş mikrofon ve işlemci, gelişmiş gürültü engelleme, şeffaflık modu ve diğer özelliklerle birlikte gelir.
 Beats, Yeni Nesil Studio Buds+ Kulaklıklarını 18 Mayıs’ta Piyasaya Sürmeyi Planlıyor
Okunuyor Beats, Yeni Nesil Studio Buds+ Kulaklıklarını 18 Mayıs’ta Piyasaya Sürmeyi Planlıyor

Beats, yeni nesil Studio Buds modelini 18 Mayıs’ta piyasaya sürmeyi planlıyor. MacRumors, Apple’ın Beats Studio Buds+ için Amazon’da bir listeleme gördü; sayfa, kullanıcılara kulaklıkları ön siparişle satın alma imkanı da sağladı, ancak daha sonra kaldırıldı. Şeffaf bir seçeneği de içeren kulaklıklar, iç bileşenlerini gösteren tasarımlarıyla Nothing’in tasarımına benziyorlar. Bununla birlikte, şeffaf elektroniklerden pek hoşlanmayanlar için kulaklıklar siyah ve krem renk seçenekleriyle de sunulacaklar.

Listelemeye göre, Studio Buds+ şarj kutusu ile birleştirildiğinde mevcut modele kıyasla 36 saat çalışabiliyor. Şarj kutusu da önceki modele benzer bir şekil ve boyuta sahip, ancak muhtemelen daha hafif. Yeni ürünün ağırlığı 3.87 ons iken, mevcut Studio Buds’ın ağırlığı ‎4.5 ons olarak listelenmiş.

Studio Buds+ mikrofonları, mevcut modele göre üç kat daha büyük ve daha güçlü bir işlemciye sahip. Bu bileşenler, 1.6 daha fazla aktif gürültü engelleme gücüne ve çevrelerindeki sesleri fark etmek isteyen kullanıcılar için iki kat daha etkili olan bir şeffaflık moduna olanak tanıyor.

Yakında piyasaya çıkacak kulaklıklar ayrıca, etkileyici sesler için mekansal ses desteği, “her zaman açık” Siri ve Apple’ın “Find My” takip uygulaması ile uyumlu. Ayrıca, hem Apple hem de Android cihazlarıyla tek dokunuşla eşleştirme ve birden fazla telefon veya tablet ile kullanımı kolaylaştıran otomatik geçiş özelliğine sahipler.

Beats Studio Buds+ hakkındaki Amazon sayfası, modelin tam ayrıntılarını içerdiği için, Apple’ın ön siparişleri almaya hazır olduğunda birkaç hafta içinde yeniden yayınlanması muhtemeldir.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle