SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Lenovo, ekranı olmayan ve sürgülü klavyeli geleceğin dizüstü bilgisayar konseptini gösterdi

Lenovo, ekranı olmayan ve sürgülü klavyeli geleceğin dizüstü bilgisayar konseptini gösterdi

Lenovo'nun bir yan kuruluşu, MOZI adlı bir "akıllı dizüstü bilgisayar" konsepti geliştirdi. Proje yakın zamanda Red Dot Tasarım Ödülü 2022'de birincilik kazandı. Tasarım, ekran 1'in bunun yerine projektör kullanmadığı anlamına geliyor.
 Lenovo, ekranı olmayan ve sürgülü klavyeli geleceğin dizüstü bilgisayar konseptini gösterdi
Okunuyor Lenovo, ekranı olmayan ve sürgülü klavyeli geleceğin dizüstü bilgisayar konseptini gösterdi

Lenovo’nun bir yan kuruluşu, MOZI adlı bir “akıllı dizüstü bilgisayar” konsepti geliştirdi. Proje yakın zamanda Red Dot Tasarım Ödülü 2022’de birincilik kazandı. Tasarım, ekran 1’in bunun yerine projektör kullanmadığı anlamına geliyor.

Dizüstü bilgisayar konsepti, herhangi bir beyaz duvar veya ekranın yakınında kullanılabileceğini gösteriyor. Projenin kendisinin kasaya mı yoksa ayrı olarak mı yerleştirilebileceği henüz belli değil. Düşük bir mavi seviyesi ile kredilendirildi, ancak henüz çözünürlük ve kare hızı hakkında veri yok.

Ayrıca, kasada gizlenmiş olan geri çekilebilir klavyeye de dikkat edin. Bu, MOZI’yi taşırken yerden tasarruf sağlar. Ayrıca görüntülere bakılırsa cihazın üst panelinde parmak izi tarayıcısı ve Dolby Atmos teknolojisine sahip ses sistemi bulunuyor.

Aynı zamanda, MOZI’nin hangi donanım özelliklerini alabileceği, ne zaman ve hangi fiyattan piyasaya sürüleceği hakkında henüz bir veri yok.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle