SON YENİLİKLER

Yenilenmiş Volkswagen Tiguan 2024: Münih Motor Fuarı’nda Tanıtıldı

 Yenilenmiş Volkswagen Tiguan 2024: Münih Motor Fuarı’nda Tanıtıldı
Okunuyor Yenilenmiş Volkswagen Tiguan 2024: Münih Motor Fuarı’nda Tanıtıldı

Güncellenmiş Volkswagen Tiguan, Münih Otomobil Fuarı’nda sergilendi, ancak araç bir kamuflaj filmi içine çekildi.

Tüm yeni Volkswagen Tiguan 2024 halka sunuldu

Ancak film, güncellenmiş gövde tasarımını, yeni matrix farları, radyatör ızgarasını ve farları incelemeyi neredeyse engellemez.

Crossover boyut olarak büyümüş: Önceki modele göre yaklaşık 30 mm daha uzundur. Ancak Volkswagen daha önce “yükseklik, genişlik ve dingil mesafesinin neredeyse aynı kaldığını” belirtmiştir.

Tüm yeni Volkswagen Tiguan 2024 halka sunuldu

İç mekan, güncellenmiş Passat Variant’ın örneğini takip ediyor ve dijital bir enstrüman paneli ile donatılmıştır; üst seviye bir versiyonda 15 inçlik bir bilgi-eğlence sistemine sahiptir. Volkswagen detayları gizliyor, ancak kaynaklar, temel versiyonun 10.25 inçlik dijital bir enstrüman kümesi ve 12.9 inçlik bir bilgi-eğlence sistemine sahip olacağını söylüyor.

Araç yeni bir ses sistemi ve akupresür işlevine sahip ergoActive ön koltuklar aldı. Ayrıca, yük bölmesinin hacmi 652 litre (+ 37 litre) arttı.

Tiguan’ın yeni versiyonu MQB evo platformuna dayanacak ve hibrit, plug-in hibrit, benzinli ve dizel motor seçenekleri ile sunulacaktır. Hibrit, saf elektrikle 100 km’ye kadar sürüş yapabilme yeteneğine sahip olacak.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle