SON YENİLİKLER

Huawei kullanıcıları nihayet kararlı HarmonyOS almaya başladı!

 Huawei kullanıcıları nihayet kararlı HarmonyOS almaya başladı!
Okunuyor Huawei kullanıcıları nihayet kararlı HarmonyOS almaya başladı!

Kısa süre önce Huawei, yeni mobil işletim sistemi HarmonyOS 2.0’ı resmi olarak tanıttı. Ve şimdi şirketin sonunda HarmonyOS 2.0’ın kararlı sürümünü sıradan kullanıcılar için dağıtmaya başladığı bilgileri gelmeye başladı.

HarmonyOS 2.0 dağıtımının ilk aşamasında Huawei Mate 40, Huawei P40, Huawei Mate 30 serisi akıllı telefonlar ve Huawei MatePad Pro tablet buna katılabilir ve kullanmaya başlayabilir. Bu modellerin tümü daha önce HarmonyOS 2.0 beta testine katılmıştı.

Artık kararlı HarmonyOS 2.0, yalnızca beta testi katılımcıları tarafından değil, aynı zamanda Çin’deki sıradan Huawei akıllı telefon kullanıcıları tarafından da kurulabilir durumda.

HarmonyOS 2.0 güncellemesi 2.0.0.116, beta test kullanıcıları için 398 MB boyutunda ve EMUI 11 yüklü akıllı telefon kullanıcıları için yaklaşık 6 GB’dir.

Toplamda Huawei, yüzden fazla kendi cihaz modelini Android’den HarmonyOS’a aktarmayı planlıyor. HarmonyOS 2.0 güncellemesinin dağıtımı birkaç aşamada gerçekleşecek. Birçok Honor modeli de HarmonyOS’a geçiş yapabilecek.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle