SON YENİLİKLER

Epic Games’te Death Stranding Ücretsiz oldu

Bu makale, Epic Games'in 2022 Tatil İndirimi kapsamında ücretsiz olarak sunulan Death Stranding oyununu ele almaktadır. Makalede, oyunun nasıl talep edileceği, indirileceği ve oynanabileceği hakkında bilgiler verilmektedir. Ayrıca, Death Stranding'in özellikleri ve yaratıcısı Hideo Kojima hakkında bilgiler de sunulmaktadır.
 Epic Games’te Death Stranding Ücretsiz oldu
Okunuyor Epic Games’te Death Stranding Ücretsiz oldu

Epic Games tarafından düzenlenen 2022 Tatil İndirimi kapsamında çevrimiçi oyun perakendecisi Epic Games, bu tatil sezonunda her 24 saatte bir yeni oyunları ücretsiz olarak dağıtmaktadır. Her gün gece yarısında Epic, yeni bir ücretsiz oyun sunmaktadır ve bugünün seçilen oyunu 2019’un açık dünya hiti Death Stranding’dir. Bu, 15 Aralık’ta başlayan Tatil İndirimi sırasında şu ana kadar sunulan en popüler oyundur. Başlık, yalnızca 26 Aralık saat 11.00’a kadar erişilebilir olacak, o zaman yeni bir ücretsiz oyun yayınlanacak.

Epic Games, zaman zaman bazı harika ücretsiz oyunlar dağıtmasıyla tanınır. Bunlar arasında Grand Theft Auto V ve tam Tomb Raider serisi gibi hem sıradan oyunlar hem de büyük hitler bulunur, ki bunlar önceden ücretsiz olarak sunulmuştur.

Nasıl talep edilir: Windows sistemine Epic Games launcher’ı yükleyin ve henüz yapmadıysanız kimlik bilgilerinizle giriş yaparak oyunu talep edin. Epic Games launcher’ın ana sayfasında bu Noel sezonunda mevcut olan ücretsiz oyunları kontrol etmek için bir açılır pencere fark edeceksiniz. Death Stranding’i ücretsiz oyunlar listesinde bulmak için üzerine tıklayabilirsiniz. Alternatif olarak, mağaza sayfasındaki arama kutusunu kullanarak Death Stranding’i manuel olarak arayabilir ve ardından oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun daha sonra kütüphanenize eklenecek ve istediğiniz zaman kolayca yükleyebilirsiniz.

Death Stranding, 2019 yılında Metal Gear Solid serisinin yaratıcısı Hideo Kojima tarafından piyasaya sürülen bir açık dünya oyunudur. Oyuncular, ölümlülerin alemine ölümcül, yıkıcı varlıklar gönderen bir olaydan sonra insanlığı kurtarmakla görevlendirilen Sam Bridges rolünü üstlenir.

Sıkça Sorulan Sorular: 1- Death Stranding ne kadar süreyle ücretsiz olarak sunulacak? Death Stranding, Epic Games Store aracılığıyla PC’de ücretsiz olarak mevcuttur. Hideo Kojima hayranları, başlık yalnızca 26 Aralık saat 11.00’a kadar erişilebilir olacağı için hızlı davranmak isteyeceklerdir. Bu saatten sonra yeni bir ücretsiz oyun yayınlanacak. 2- Death Stranding’i nasıl ücretsiz edinebilirim? Epic Games Store Tatil İndirimi 2022, önümüzdeki 24 saat boyunca oyunculara Death Stranding’i ücretsiz olarak sunacaktır. Oyuncular, başlığı oyun kütüphanelerine eklemek için onu talep etmelidirler.

Ardından istenilen oyunu istedikleri zaman indirebilirler ve oyunu oynayabilirler.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle