SON YENİLİKLER

Seagate, Kapasitesiyle Dikkat Çeken IronWolf Pro 22TB Sabit Diski Duyurdu

Seagate, geleneksel manyetik kayıt (CMR) HDD teknolojisi ile donatılmış ve 22 TB kapasiteye sahip IronWolf Pro 22TB sabit diskini duyurdu. Yeni sürücü, on adet 7200 rpm plak, 20 başlık ve 512 MB önbellek içeriyor. Şirket, yeni sürücülerinin, çoklu kullanıcılı iş yükleri ve kurumsal RAID çözümleri için piyasadaki en yüksek kapasite, güvenilirlik ve yüksek performansı sağladığını iddia ediyor. Üretici, AgileArray teknolojisine desteği vurguluyor ve yıllık 550 TB iş yükünden bahsediyor. Yeni ürünün değerlendirilen çalışma süresi (arızalar arası ortalama zaman) 2.5 milyon saat. Yeni sabit disk, indirimli fiyatıyla birlikte 600 dolar olarak piyasaya sürüldü.
 Seagate, Kapasitesiyle Dikkat Çeken IronWolf Pro 22TB Sabit Diski Duyurdu
Okunuyor Seagate, Kapasitesiyle Dikkat Çeken IronWolf Pro 22TB Sabit Diski Duyurdu

Seagate, adından da anlaşılacağı gibi 22 TB kapasiteye sahip IronWolf Pro 22TB sabit diskini piyasaya sürdü. Yeni ürün, geleneksel manyetik kayıt (CMR) HDD’dir ve Seagate’in türündeki en büyük sürücüsüdür.

Sürücü, on adet 7200 rpm plak, 20 başlık ve 512 MB önbellek içerir. Şirket, yeni sürücülerinin, çoklu kullanıcılı iş yükleri ve kurumsal RAID çözümleri için piyasadaki en yüksek kapasite, güvenilirlik ve yüksek performansı sağladığını iddia ediyor.

Üretici, AgileArray teknolojisine desteği vurguluyor ve yıllık 550 TB iş yükünden bahsediyor. Değerlendirilen çalışma süresi (arızalar arası ortalama zaman) 2.5 milyon saat. Yeni ürünün fiyatı 600 dolar, ancak şu anda büyük bir 200 dolarlık indirimle satışa sunuluyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle