SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • “Göz Teması Yapay Zeka ile Yeniden Tanımlanıyor: NVIDIA Maxine Broadcast ile Görüntülü Toplantılarda Dikkat Çekici Sunumlar!”

“Göz Teması Yapay Zeka ile Yeniden Tanımlanıyor: NVIDIA Maxine Broadcast ile Görüntülü Toplantılarda Dikkat Çekici Sunumlar!”

 “Göz Teması Yapay Zeka ile Yeniden Tanımlanıyor: NVIDIA Maxine Broadcast ile Görüntülü Toplantılarda Dikkat Çekici Sunumlar!”
Okunuyor “Göz Teması Yapay Zeka ile Yeniden Tanımlanıyor: NVIDIA Maxine Broadcast ile Görüntülü Toplantılarda Dikkat Çekici Sunumlar!”

Merhaba! Sizlere, toplantılar ve sunumlar sırasında odaklandığınız yönden bağımsız olarak göz temasını sabitleyebilen yapay zeka NVIDIA Maxine’in özelliklerinden bahsetmiştik. NVIDIA Maxine’in göz teması özelliği, NVIDIA Broadcast programı aracılığıyla da sunuluyor. Artırılmış gerçeklik ve yapay zeka teknolojilerini birleştiren NVIDIA Maxine, görüntülü aramalarda anlık çeviri, arka plandaki gürültüyü sessize alma ve göz temasını sürdürme gibi özellikler sunuyor. Biz de bu özelliklerin beta sürümünü test ettik.

NVIDIA Broadcast programını kullanabilmek için cihazınızın NVIDIA GeForce RTX 2060, Quadro RTX 3000, TITAN RTX veya daha yüksek GPU’ya sahip olması gerektiğini belirtelim. Programın kurulumu kolay ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip.

Göz teması özelliği, artırılmış gerçeklik teknolojisinden faydalanarak daha doğal bir görünüm elde etmenizi sağlar. Ayrıca yüzünüz çevresine filtre katmanı eklenir. Ancak şimdilik göz teması her açıdan sürdürülemez. Gözleriniz kapalıya yakın bir pozisyonda veya aşağıya bakarken, göz temasını sabitleyemeyebilirsiniz. En iyi sonucu elde etmek için yüzünüzün kameraya tam 90 derece açıyla durması önemlidir.

Göz teması özelliği, uzun toplantılarda göz temasını sürdürmekte zorlananlar için önemli bir çözüm sunar. Ayrıca görüntülü arama platformları üzerinde yapılan sunumlarda hikaye anlatıcılığını bir üst seviyeye taşır. Twitch veya YouTube yayıncıları için de içerik üretim sürecini daha verimli hale getirir. İçeriklerini göz temasını kaybetmeden tamamlayabilirler.

Keyifli kullanımlar!

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle