SON YENİLİKLER

Amazon”dan Avuç içi ödeme ile alışveriş dönemi! (Amazon Go One)

 Amazon”dan Avuç içi ödeme ile alışveriş dönemi! (Amazon Go One)
Okunuyor Amazon”dan Avuç içi ödeme ile alışveriş dönemi! (Amazon Go One)

🎯Amazon yeni bir haberle yine karşımızda çıkıyor,kasiyersiz mağazalarıyla alışverişe yeni bir boyut getiren Amazon, geliştirdiği yeni ödeme teknolojisi ile kredi kartınız,paranız yanınızda olmadan sadece elinizi yani avuç içinizi  göstererek ödeme yapabileceğiniz ‘Amazon One’ ı duyurusunu yaptı.

🛒Amazon One  ödeme sistemi ile biyometrik verilerinizi ve kredi kartı bilgilerinizi avuç içinize tanımlama işlemi yaparak  ödeme işlemlerini hızlı ve güvenli bir alışveriş deneyimi sürdürüyor.

🖐Amazon One, bu teknolohisinde elinize chip taktırmaya gerek.
Sadece avuç içinizdeki çizgi ve yükseltilerle birlikte damar desenlerinizden oluşturulan “avuç imzası” ile ödeme yapmanızı saülayan biyolojik ödeme yöntemidir.
💡Yeni ödeme sisteminin yüz tanıma teknolojisinden daha güvenli olduğunu iddia eden Amazon, verilerinizi istediğiniz an silebileceğinizi ve Amazon hesabınız olmasa da bu sistemi kullanabileceğinizi söylüyor. Şuana kadar retina teknolojisi ve parmak izi teknolojisinden sonra avuç içi desenleri ödeme yönteminde farklı bir boyut kazandırmış gözüküyor.

🛍️Seattle Amazon Go mağazasında faaliyete geçen ilk yerlerden.

Önümüzdeki  yıllarda konser, müze ve stadyum,sinema gibi yerlerde de uygulanacağı düşünülüyor. Şuan için bu uygulama sadece Amazon satış yerlerinde faaliyet göstermekte ve ikinci bir kuruluş ile anlaşması yoktur.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle