SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Apple CarPlay ve Android Auto özellikli yeni Renault Duster 22 Haziran’da sunulacak ve satışlar Eylül’de başlayacak

Apple CarPlay ve Android Auto özellikli yeni Renault Duster 22 Haziran’da sunulacak ve satışlar Eylül’de başlayacak

 Apple CarPlay ve Android Auto özellikli yeni Renault Duster 22 Haziran’da sunulacak ve satışlar Eylül’de başlayacak
Okunuyor Apple CarPlay ve Android Auto özellikli yeni Renault Duster 22 Haziran’da sunulacak ve satışlar Eylül’de başlayacak

Kaynağa göre, Dacia Duster olarak da bilinen kompakt crossover Renault Duster’ın yeni bir versiyonu bu yıl 22 Haziran’da sunulacak ve satışlar bu yıl Eylül ayında başlayacak.

Araba zaten kamuflajlı ve kamuflajsız olarak halka açık yollarda görüldü. Otomobilin yeni bir radyatör ızgarası, yeniden tasarlanmış tamponlar ve Y-şekilli gündüz farları da dahil olmak üzere büyük ölçüde yeniden tasarlanmış farlar alacağını biliyoruz. Arka lambalar da yeni Logan ve Sandero’ya daha çok benzemeleri için yeniden tasarlanacak.

Araç, Apple CarPlay ve Android Auto destekli 8 inçlik bir multimedya ve eğlence sistemine sahip olacak. Ayrıca çeşitli sürücü yardımı ve aktif güvenlik sistemleri de olacak.

Alıcılara benzinli ve dizel motor seçeneklerinin yanı sıra fabrika LPG’li versiyonların sunulması bekleniyor. Raporlara göre, Renault Duster’ın yeni versiyonunun fiyatı artacak, ancak sadece biraz.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle