SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Acil Müdahale Kurtarıcılar bir acil çağrı sonucu helikopterle olay yerine ulaşır ve iPhone 14 sahibinin her şeyin yolunda olduğu görülür. Bu özellik hala tam olarak çalışmıyor.

Acil Müdahale Kurtarıcılar bir acil çağrı sonucu helikopterle olay yerine ulaşır ve iPhone 14 sahibinin her şeyin yolunda olduğu görülür. Bu özellik hala tam olarak çalışmıyor.

 Acil Müdahale Kurtarıcılar bir acil çağrı sonucu helikopterle olay yerine ulaşır ve iPhone 14 sahibinin her şeyin yolunda olduğu görülür. Bu özellik hala tam olarak çalışmıyor.
Okunuyor Acil Müdahale Kurtarıcılar bir acil çağrı sonucu helikopterle olay yerine ulaşır ve iPhone 14 sahibinin her şeyin yolunda olduğu görülür. Bu özellik hala tam olarak çalışmıyor.

Dwight Yohim, Kanada Arama ve Kurtarma Gönüllüler Birliği’nin yöneticisi, yeni iPhone 14’de bulunan çarpışma tespit özelliğinin sıklıkla doğru bir şekilde çalışmadığını söyledi. Ona göre, son zamanlarda üç yanlış otomatik arama alındı iPhone 14 kullanıcılarından. Kurtarıcılar olay yerine (helikopterle) ulaştıktan sonra, smartphone sahiplerinin her şeyin yolunda olduğunu buldular. Bu nedenle, Kanada Arama ve Kurtarma Gönüllüler Birliği, ilgili verileri sağlayarak Apple ile iletişim kurdu.

Kurtarıcılar bir acil çağrı sonucu helikopterle olay yerine ulaşır ve iPhone 14 sahibinin her şeyin yolunda olduğu görülür. Bu özellik hala tam olarak çalışmıyor.

Dwight Yohim, kurtarıcıların acil bir mesaj aldıklarında hemen olay yerine hareket ettiklerini açıklıyor. Yanlış aramalar durumunda bu çok fazla kurtarma kaynaklarını harcıyor. Dwight Yohim, Apple’ın bu tür durumların önüne geçmek için bir güncelleme yayınlamasını umut ediyor.

Ek olarak, araba kazası tespit özelliği zaten turistik yerlerde ziyaretçiler tarafından eleştirilmişti ve burada da doğru bir şekilde çalışmadı. Bu konuda, Apple bir yazılım güncellemesi yayınlamıştı, ancak bu tüm sorunları çözmediği ortaya çıkmıştı.Regenerate response

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle