SON YENİLİKLER

iPhone SE 2022 ve 5G desteği ile yüksek kaliteli işlemelerde ve videoda gösterildi

 iPhone SE 2022 ve 5G desteği ile yüksek kaliteli işlemelerde ve videoda gösterildi
Okunuyor iPhone SE 2022 ve 5G desteği ile yüksek kaliteli işlemelerde ve videoda gösterildi

Çok sayıda kaynak, Apple’ın bu yıl yeni nesil bir bütçe akıllı telefonu iPhone SE tanıtacağını söylüyor. Daha güçlü olacak, 5G desteği alacak ve aynı zamanda daha da ucuz olacak: en son söylentilere göre temel sürüm sadece 300 dolardan başlıyor. Yani yenilik, iPhone SE’den 100 dolar daha ucuz olacak. Web zaten bu cihazla ilgili teknik ayrıntılara sahip ve kaynak, tüm sızıntılara dayanarak yüksek kaliteli görüntüler oluşturmaya çalıştı.

Ön raporlar, yeni 2022 iPhone SE’nin görsel olarak mevcut modelden çok farklı olmayacağını öne sürüyor, bu nedenle bu görüntülerdeki cihazın tanıdık bir tasarım göstermesi şaşırtıcı değil.

Arkadaki mono kamera, devasa ekran çerçeveleri ve Touch ID, ana iPhone serisine kıyasla hiç modern değil, ancak ucuz olacak. İçeride önemli değişiklikler beklenirken: iPhone SE 2022, 5G modemli Apple A15 SoC’ye atfediliyor. Köşegen 4,7 inç olan küçük ekran kalacak, ancak bellek miktarı artacak: temel sürümde zaten 128 GB. RAM miktarı 4 GB olacaktır. Ana kameranın sensörünün çözünürlüğü 12 megapiksel olacak.

Apple’ın iPhone SE 2022’yi tanıtabileceği en erken tarih Mart ayının sonudur. Ancak çoğu kaynak, cihazın Nisan-Mayıs aylarında galasından bahsediyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle