SON YENİLİKLER

  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • AMD FidelityFX Süper Çözünürlük teknolojisine sahip oyun sayısı yakında 70’i aşacak

AMD FidelityFX Süper Çözünürlük teknolojisine sahip oyun sayısı yakında 70’i aşacak

Altı ay önce AMD, açık kaynaklı AMD FidelityFX Süper Çözünürlük (FSR) uzamsal ölçekleme teknolojisini tanıttı. Oyun geliştiricileri ve yayıncıları tarafından desteklendi - bugüne kadar FSR kullananların sayısı 80'i aştı. Teknoloji 47 oyunda bulunabilir, ayrıca piyasaya sürülmeye hazırlanan 24 oyunda daha olacak. Başka bir deyişle, toplam sayıları yakında 70'i aşacak. AMD bunu dün blogunda duyurdu ve uygulama hızı açısından FSR'nin en iyi yazılım oyun teknolojisi olduğunu belirtti.
 AMD FidelityFX Süper Çözünürlük teknolojisine sahip oyun sayısı yakında 70’i aşacak
Okunuyor AMD FidelityFX Süper Çözünürlük teknolojisine sahip oyun sayısı yakında 70’i aşacak

Altı ay önce AMD, açık kaynaklı AMD FidelityFX Süper Çözünürlük (FSR) uzamsal ölçekleme teknolojisini tanıttı. Oyun geliştiricileri ve yayıncıları tarafından desteklendi – bugüne kadar FSR kullananların sayısı 80’i aştı. Teknoloji 47 oyunda bulunabilir, ayrıca piyasaya sürülmeye hazırlanan 24 oyunda daha olacak. Başka bir deyişle, toplam sayıları yakında 70’i aşacak. AMD bunu dün blogunda duyurdu ve uygulama hızı açısından FSR’nin en iyi yazılım oyun teknolojisi olduğunu belirtti.

AMD FSR desteğine sahip yeni oyunlar arasında DEATHLOOP, Horizon Zero Dawn Complete Edition for PC, F1 2021, Far Cry 6, Resident Evil Village, Farming Simulator 22, Ghostrunner, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Lego Builder’s Journey, World War Z: Aftermath, Warhammer yer alıyor. : Vermintide 2, Arcadegeddon, Baldur’s Gate 3 ve Grounded.

FSR teknolojisinin, Radeon Graphics ve Radeon GPU’lara sahip 100’den fazla AMD işlemcisinin yanı sıra rakip çözümleriyle uyumlu olduğunu hatırlatmak gerekiyor.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle