SON YENİLİKLER

TWİTTER HESABI NASIL AÇILIR?

 TWİTTER HESABI NASIL AÇILIR?
Okunuyor TWİTTER HESABI NASIL AÇILIR?

  1. İlk olarak bir tarayıcımızı açıyoruz.(Google ChromeMozilla Firefox, Internet Explorer, Apple Safari, Opera…) 

2-Arama kısmına Twitter yazıp Enter tuşuna basıyoruz.

3-Bizleri karşılayan Twitter’dan Giriş yap bağlantısına tıklıyoruz.

4-Yeni bir hesap açabilmek için Twitter’a Kaydol butonuna tıklıyoruz.

5-Bizleri karşılayan bu sayfada ilk olarak İsmimizi yazıyoruz. Daha sonra cep telefonuz var ise cep telefonu numaranızı E-postanız var ise ! ile gösterilen E-posta kullan butonuna basarak E-postamızı yazıyoruz. En son olarak doğum tarihimizi (gün, ay, yıl) yazıp İleri butonuna tıklıyoruz.

6-İsteğe bağlı olarak Deneyimini özelleştir kısmını aktif edip veya etmeyip İleri butonuna tıklıyoruz.

7-Twitter’a kaydolmamızın 3. Adımında kaydol butonuna tıklıyoruz.

8-Cep telefonu numaranızı girdiyseniz cep telefonu numaranıza SMS olarak gelecek onay kodunu karşımızdaki sayfaya yazıyoruz. E-postanızı girdiyseniz e-postamıza gelecek olan onay kodunu karşımızdaki sayfaya yazıyoruz.

9-Bu sayfada ise yeni hesabımızın şifresini oluşturup İleri butonuna tıklıyoruz.

10-Bu sayfada isterseniz profil kısmına tıklayıp profil resmi ekleyebilir yada Şimdilik geç butonuna tıklayıp profil resminizi daha sonra ekleyebilirsiniz.

11-Bizleri karşılayan bu sayfada ise kendinizi en fazla 160 harf karakteri olacak şekilde tanımlayabilirsiniz yani biyografinizi oluşturabilirsiniz yada Şimdilik geç butonuna tıklayıp daha sonra biyografinizi oluşturabilirsiniz.

12-1 ile numaralandıran Kişileri yükle butonuna tıklayıp Twitter’da tanıdığınız kişileri görebilir yada 2 ile numaralandırılan Şimdi değil butonuna tıklayıp bu işlemi daha sonra yapabilirsiniz.

13-Bizleri karşılayan bu sayfada ise İlgi alanlarımızı aratıp seçebilir yada Şimdilik geç butonuna tıklayıp bu işlemi daha sonra yapabilirsiniz.

14-Bu sayfada ise ilgimizi çekebilecek Twitter hesaplarını isteğe bağlı olarak takip edip veya etmeyip Sonraki butonuna tıklıyoruz.

15-Twitter bildirimlerini almak istiyorsanız Bildirimlere izin ver butonuna tıklayabilirsiniz yada Şimdilik geç butonuna tıklayıp bu işlemi daha sonra yapabilirsiniz.

16-Twitter hesabımız başarılı bir şekilde açılmıştır.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle