SON YENİLİKLER

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro Görüntüleri Yayınlandı.!

Google'ın gelecek vaat eden amiral gemisi akıllı telefonları Pixel 6 ve Pixel 6 Pro için telefonların görüntülerini yayınladı. Bundan önce, bir başkası, daha önce renderlarda gösterildiği gibi, cihazların olağandışı büyük bir yatay kamera bloğu alacağından şüphe ettiyse, şimdi böyle bir şüphe yok.
 Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro Görüntüleri Yayınlandı.!
Okunuyor Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro Görüntüleri Yayınlandı.!

Google’ın gelecek vaat eden amiral gemisi akıllı telefonları Pixel 6 ve Pixel 6 Pro için telefonların görüntülerini yayınladı. Bundan önce, bir başkası, daha önce renderlarda gösterildiği gibi, cihazların olağandışı büyük bir yatay kamera bloğu alacağından şüphe ettiyse, şimdi böyle bir şüphe yok.

İlginç bir şekilde, kasaların üreticisi eski modeli XL indeksli olarak adlandırıyor, ancak çeşitli ön veri kaynakları hala Pixel 6 Pro olarak adlandırılacağını gösteriyor.

Pixel 6 ve Pixel 6 Pro, Android 12’nin önceden yüklenmiş olduğu dünyadaki ilk akıllı telefonlar olacak. Daha genç model, 6,4 inç AMOLED ekrana sahip ve eski model ise 6,7 inç AMOLED panel kullanıyorr. Eski modelin ana kamerası arasındaki temel fark, bir periskop modülünün varlığıdır. Akıllı telefonların Google’ın kendi 5 nanometrelik tek çipli platformu Google Whitechapel üzerine inşa edilmesi bekleniyor ve performansıyla ilgili ilk veriler şimdiden var.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle