SON YENİLİKLER

Elon Musk, ünlü hacker grubu tarafından savaş ilan edildi!

 Elon Musk, ünlü hacker grubu  tarafından savaş ilan edildi!
Okunuyor Elon Musk, ünlü hacker grubu tarafından savaş ilan edildi!

Ünlü hacker grubu Anonymous, Twitter’da yaptığı açıklamaların Bitcoin döviz kuru üzerindeki güçlü etkisinin yanı sıra sıradan emekçilerin yatırımlarına aldırış etmemesinden dolayı Tesla ve SpaceX Elon Musk’ın başına savaş ilan etti.

Anonymous’un yayınlanan en son videosu Musk’ı hedef aldı. İçinde bilgisayar korsanları, kripto para piyasalarında sahip olduğu gücün ve kibirli kullanım şeklinin, özellikle Musk’ın açıklamalarına anında tepki veren bitcoin oranı konusunda çok ileri gittiğini söyledi.

Elon, “Tesla Bitcoin’den vazgeçtiği için kendisini çevre konusunda endişeli olarak gösterse de, şirketin vaad ettiği şeyleri uygulamıyor. Anonymous’un kendisine ve genel olarak Tesla’nın eylemlerine karşı birçok suçlaması var. “

Anonymous ayrıca Elon Musk’ın bir “üstünlük kompleksinden” muzdarip olduğunu ve bir zamanlar kendisini “Mars’ın İmparatoru” olarak adlandırdığını ve sürekli kripto trollemesinin işçi sınıfına ve onun yatırımlarına zarar verdiğini belirtiyor. Anonymous, Elon’un kendilerine atıfta bulundukları sıradan insanların dostu olmadığını söylüyor. Anonymous’un bu duyurunun ardından ne gibi eylemlerde bulunacağı henüz bilinmiyor.

Geçen hafta, Elon Musk çeşitli haberlerde yer aldı: Tesla bir fast food restoran zinciri açmaya hazırlanıyor, Musk okyanusa giden Deimos kozmodromunun inşasını duyurdu, Tesla’nın bulunduğu Las Vegas yakınlarında tüneller açıldı. şimdiden 185 km / s hıza ulaştı, Musk ilk kez yeni bir uzay Starship SN16 gösterdi.,

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle