SON YENİLİKLER

iPhone 13 Görüntüleri Gelmeye Başladı! Altın ve Mavi renkli

 iPhone 13 Görüntüleri Gelmeye Başladı! Altın ve Mavi renkli
Okunuyor iPhone 13 Görüntüleri Gelmeye Başladı! Altın ve Mavi renkli

Web’de iPhone 13’ün görüntülerinin yeni bir görüntüleri ortaya çıktı. Cihaz altın renginde ve bir resimde mavi renkte poz veriyor bizlere. Bu görüntüler, bilgisayar destekli bir tasarım sisteminden bir akıllı telefonun 3D modeline dayanmaktadır. Görünüşe göre, aksesuar üreticileri tarafından paylaşıldı – iPhone 13 için kılıflar üretilmeye başlıyor.

Altın renginin iPhone 13 renk aralığında olacağı tam gerçek değil, ancak modelin özellikleri açıkça görülüyor ve önceki sızıntılarla tamamen örtüşüyor. Bu nedenle, örneğin, tüm sızıntılar ekranın kesilmesinde bir azalma yani çeltik (önemli değil, ancak yine de), kasanın kalınlaşması (çok fazla değil – biraz artan kapasiteye sahip piller nedeniyle) ve daha büyük bir kamera ünitesi ile birleşiyor. modüllerin diyagonal yerleşimi mevcut olacak.

iPhone 13 serisinin dört modele sahip olmaya devam etmesi bekleniyor, ancak söylentiler zayıf. Apple’ın iPhone 13 için A15 SoC’lerinin üretimi şimdiden başladı.

Bu görüntülerin dayandığı iPhone 13 CAD modelleri, ünlü muhbir Jon Prosser tarafından sağlandı. Örneğin, geçen ay içeriden biri, Google tarafından resmi olarak yayınlanmadan birkaç gün önce Android 12 için bir reklam yayınladı.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle