SON YENİLİKLER

WhatsApp Uygulaması iPad’e geldi, aynı anda dört cihazda çalışabiliyor.

 WhatsApp Uygulaması iPad’e geldi, aynı anda dört cihazda çalışabiliyor.
Okunuyor WhatsApp Uygulaması iPad’e geldi, aynı anda dört cihazda çalışabiliyor.

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg ve WhatsApp CEO’su Will Cathcart, WABetaInfo’ya mesajlaşma uygulamasının kullanıcıların sohbetlerine dört cihaz üzerinden erişmesine izin vereceğini doğruladı. Will Cathcart, WhatsApp’ın iPad’e geleceğini de sözlerine ekledi.

Birincil cihazınızda aktif bir bağlantı gerektiren WhatsApp Web’den farklı olarak, bu özellik bağımsız olacaktır. Bu nedenle, ana telefonunuz İnternet erişimini kaybederse veya pil biterse, diğer cihazlarda sohbetler mevcut olmaya devam edecektir. “Telefonunuzun pili bitmiş olsa bile, tüm mesajlarınızın ve içeriğinizin cihazlar arasında düzgün bir şekilde senkronize edilmesini sağlamak göz korkutucu bir teknik zorluktu, ancak bu sorunu çözdük

Bu özellik, önümüzdeki bir veya iki ay içinde beta test kullanıcılarına sunulacaktır. Nihai sürüm, yıl sonuna kadar tüm WhatsApp kullanıcılarına sunulacak.

Will Cathcart, Apple tablet kullanıcılarının yıllardır iPad’de WhatsApp desteği istediğini ve yeni çoklu platform özelliğinin sonunda bunu gerçeğe dönüştüreceğini dile getirdi.

WhatsApp’ın sahibi olan Facebook, güncellenen politikayı kabul etmeyen kullanıcıların WhatsApp’ta herhangi bir sınırlı işlevsellik görmeyeceğini resmen açıkladı.

Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle